RO Study
👤
Evan6x6x6
Evan6x6x6
01-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutor la itemul 4 n-am înțeles
Răspuns :
Gabrielaiacob392
Gabrielaiacob392
01-02-2021
.............le am calculat pe toate.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Să Mă Ajutaţi Să Scrieţi Sub Formă De Exerciţiu Şi Să Rezolvaţi : De Câte Ori Este Mai Mare Suma Numerelor 46 Şi 16 Decât Produsul Numerelor 2 Şi 5 .
Va Roog Ajutati-ma! Aflati X Din Egalitatea: 4,8:x=96 Si Inca Ceva: 13x=39(care E Faza Ca Nu Inteleg,se Rozolva?) Va Roog Frumos Sa Ma
Un Câine Fuge După O Pisica.Pisica Se Afla La O Distanta De 60 De Metri De El.După Cat Timp O Va Ajunge, Dacă Pisica Fuge Cu 85 Metri Pe Minut, Iar Câinele Cu
Eu Am 15 Ani Iar Mamade 3 Ori Mai Mult Citi Ani Are Tata?®
Pentru A Vopsi Un Patrat , Folosim 20g De Vopsea. Cita Vopsea Este Necesar Pentru A Vopsi N Patrat Cu Latura De 5 Ori Mai Mare ?
Informatii Bogate Despre ECOSISTEME ACVATICE ( Imi Trebuie Pentru Un Proiect) Urgent!!
Stiind Ca A-b=7 , Calculati 6a - 6b .
1) Suma Celor 3 Nr Este 17,6 Primul Nr E Cu 2,5 Mai Mare Decat Al Doilea Iar Al Doilea Este Cu 7,9 Mai Mic Decat A Treiea 2) Suma Nr Este 48,9 Iar Prim
Propozitii Cu Cuvintele:les Lapins, Le Coq, Les Cochons, Les Souris, Les Moutons, La Girafe, Le Chien
Propune Cite Trei Adverbe Pentru Urmaoarele Verbe: a) Citeste (cum?)..................... b)se Ridica(unde?)......................... c)se Intoarce(cind?)......