RO Study
👤
Mirabela230
Mirabela230
01-02-2021
Biologie
a fost răspuns
Mitoza are loc în
piele
testicule
ovare
Răspuns :
Adelutzaa
Adelutzaa
01-02-2021
Mitoza are loc în
ovare
Answer Link
Аноним
Аноним
01-02-2021
Răspuns:
Mitoza are loc în ovare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Și Eu Nevoie De Rezolvările La Poza Asta, Toată Până La Ora 1 Dau Coroana
Un Teren De Fotbal Are Lățimea De 24 M Și Lungimea De 3 Ori Mai Mare. Care Esteperimetrul Acestuia?
Va Rog Ajutați-mă Dau Coroana!!!!!
5 Precizați Care Dintre Următoarele Afirmații Sunt Adevărate Și Care Sunt False: a 11 Este Număr Natural. b -6 Este Număr Întreg. C +5 Nu Este Număr Natural. d
Alcatuieste O Prop. Dupa Urmatoarea Schema,folosind Cel Putin Unul Dintre Cuvintele De Mai Sus. S/subst.com.,mascparte Sec.de Prop./adj.,mascparte Sec. De Prop.
42. A) Fracțiile Care Au Numărătorii Divizori Ai Numărului 10 Și Numitorii Multipli Ai Numărului 3, mai Mici Decât 11, Sunt……..… b) Fracțiile Care Au Numărători
Rezultatul Calculului (-5)la A 2 -- (-2)la A 3 Este Egal Cu? Va Rog Repede!!! Dau 5 Coroane Și Inima. Repede!!!!
Descompuneți În Factori Următoarele Expresii:a) A = 3a² + 9c² + 6ab - 12ac - 6bc;b) B = A² + 4ab + 4b² - A³ - 2a²b.
1.precizeaza Ce Forma Verbala Nepersonala Are Cuvantul "ascultat" In Propozitia:"Am Ascultat Vorbele Tatei"2. Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Este Cuvantul "asc
Dau Coronita!! 1. Alcatuieste Propozitii Cu Diferite Sensuri Ale Cuvintelor Date:∵∞a Se Muiafulgi