RO Study
👤
DanDiana59
DanDiana59
01-02-2021
Biologie
a fost răspuns
ajutați-mă va rog dau 20 puncte
Răspuns :
Stupare
Stupare
01-02-2021
Răspuns:
Explicație:
Ciudată asocierea de la exercițiu 1.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Ajuta Cineva Că Am Nevoie Acum Dau Coroana
În Tringhiul ABC Se Cunosc Ab= 3 Radical Din 5 Cm, AC=3 Radical Din 6 Cm Şi BC=3 Cm. ——- Am Nevoie Doar De Desen,vă Rog! Dau Coroană Și 25 Puncte!!
Diferența A Două Numere Este 81. Dacă Împărțim Un Număr La Celălalt, Obținem Câtul 4 Și Restul 6. Care Sunt Numerele?va Rog?:")
Fie A = { X€Z | –3 Mai Mic Sau Egal Cu X <2} .Scrieti Elementele Urmatoarelor Multimi:E = {x € A|X= A + B, A, B E A};F = {x€ A| X>1 }
Intr-o Gradina Cresc De 3 Ori Mai Multi Trandafiri Rosii Decat Galbeni.Daca S-ar Mai Planta 40 Trandafiri Galbeni Ar Fi Tot Atat Cat Rosii . Cati Trandafiri Cre
(3p) B) Ştiind Că A Și B Sunt Punctele De Intersecție A Reprezentării Grafice A Funcției F Cu Axele Ox, Respectiv Oy Ale Sistemului De Axe Ortogonale XOy, Demon
Heiii Am Nevoie De Acest Ex!!! Ofer Coroana/!
Asemănări Și Deosebiri Între Relieful Greciei Și Poloniei
5. Impărind Suma A Două Numere La Diferența Lor, Obținem Câtul 5 Şi Restul 2. Afă Numerele Ştiind Căsuma Dintre Primul Număr Şi Triplul Celui De-al Doilea Este
Patru Jocurile Teză Propozițiile Pe Caiet Cu Unitățile De Măsură Potrivite A Înălțimea Unei Clădiri Se Măsoară În B Distanța Dintre Două Locații Se Măsoară În C