RO Study
👤
Andrei2007rom
Andrei2007rom
31-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutor dau coroana!!!
Răspuns :
Razvanandreioprea
Razvanandreioprea
31-01-2021
Explicație pas cu pas:
1. A. 1/6 x 12 = 12/6 = 2
B. 7/3 = a/9
3a = 7x9
a= 63/3
a= 21
C. - 0.5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Cel Mai Mic Numar De 3 Cifre Care Impartit Pe Rand La 12 Si 18 Da Restul 11
Ajutor Va Rog Mult1.Answer The Following Questions:
Egipt Este Pe Continentele Asia Și Africa. Atunci Orașul Hurghada Din Egipt Este Pe Un Singur Continent? Adică Asia Sau Africa. Sau Acest Oraș Este Pe Ambele Co
Mai Puteți Completa Plsss!!!!!!
Puteti Sa Imi Spuneti Va Rog In Ce Ipostaza Se Regaseste Eul Liric In Poezia "Scoala" De Tudor Arghezi?Aceasta Este Poezia:Un Loc E Minunat Pe Lume,Locul Unde A
Cum Aflu Media Aritmetica A Numerelor 4 Rad 3, 5 Rad 3 Si -3 Rad 3? stiu Ca Trebuie Sa Dea 2 Rad 3 Dar Cum Fac?
7. Explicà, In 50-60 De Cuvinte, Relația Dintre Textul Dintre Textul B Şi Imaginile Asociate Acestuia.
Im Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul ABCD. AB Paralel CD, CD=6 Cm, AD=5 Cm, AB=2•DC. Iar Unghiurile B Și D Sunt Suplementare. Perimetrul Trapezului ABC
1) Din Ce Cauză Se Înfundă Rețeaua Interioară De Canalizare? A) Panta Este Prea Mareb) Lipsesc Reviziele C) Este Insuficienta Ventilațiad) Lipsesc Grătare2) Car
În Cazul În Care Nu Este Clară Poză Am Să Scriu Ex Și Aici 13. Fie Nr A,b,c Invers Proporționale Cu 0,2 ; 0,(3) Și 0,125. A). Ce Procent Din C Reprezintă A? B).