RO Study
👤
DanDiana59
DanDiana59
30-01-2021
Biologie
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă...
Răspuns :
Stupare
Stupare
30-01-2021
Răspuns:
Le aduni și rezultă că C. P. T = 5000 ml.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dragos, Robert Si Petru Au Strans 380 De Castane. Dragos Si Robert Au Strans 236 De Castane, Iar Petru A Strans Cu 36 De Castane Mai Multe Decat Dragos. Cate Ca
Am Nevoie MARE De Ajutor!!! Imi Trebuie Un Eseu Structurat La Tema: Drama Vietii Si Viata Ca Drama (in Baza A 2 Destine Umane Din Literatura Romana). Va Rog Sa
Alcatuieste Un Text ,pe O Tema La Alegere,din Cinci Randuri,in Care Sa Folosesti Sase Pronume Personale La Persoana A Treia...
IMPARTITI NUMARUL 58 IN PARTI DIRECT PROPORTIONALE CU 1,CU 3 SI CU 5
Am De facut propozitii Cu Sensurile Cuvantului ,,Dulce" -Ma Ajutati ?
Heeelpp . Analizati Substantivele Din Propozitiile Urmatoare , Doar Cazul Si Functia Sintactica .. Sunt Scrise Cu Litere De Tipar:M-am Mirat Ca A Venit Acasa In
O Carte Cartonata Costa 330 Lei . Costul Copertei Este 10 % Din Pretul Cartii Fara Coperta . Sa Se Afle Cat Costa Cartea Fara Coperta . (Trebuie Sa Rezolv Cu Pr
Va Rog Frumos Sa Imi Rezolvati Si Mie Problema:Suma A Trei Numere Este 226. Aflati Cele Trei, Numere Stiind Ca Suma Dintre Primele Doua Numere Este 174, Iar Jum
Spuneti Functiile Sintactice Pt Fiecare Cuvant.''Tie, Omule Zise Mama,asa Ti-i A Zice ,ca Nu Sezi Cu Dansii In Casa Toata Ziulica Sa-ti Scoata Peri Albi.''
Suma a Doua Nr.este376.primul Nr. Se Aduna Cu 184,iar Al Doilea Cu 96. Care Va Fi acum Suma Celor Doua Nr??---------un Termen Este 278,iar Al Doilea Este Cu