RO Study
👤
Popa2695
Popa2695
30-01-2021
Matematică
a fost răspuns
vă rog urgent am nevoie
Răspuns :
M28120
M28120
30-01-2021
4 si 5 :
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul ABC , AD _l_ BC, D ∈ BC , BC= 12 Cm, AC= 10 Cm Si AD = 5 Cm. Aflati : A) Aria Triunghiului ADCb) Distanta De La B La AC
1 Trei Kg De Cartofi Costa 7,5 Lei. Cat Costa 6 Kg De Cartofi De Acelasi Fel? 2. Aratati Ca : 1 Supra 1 + Radical Din 2+ 1 Supra Radical Din 2 + Radical Din 3
17. Media Geometrica A Numerelor 3la Puterea X Si 9 La Puterea y Este 9. Aflati Cele Doua Numere X Si Y , Daca Se Stie Ca X=y+1
Pentru Ce Valoare A Parametrului Real M , Egalitateacos4x + (m+3)(sinx + Cosx)² - 3m - 2=0 , NU Este Verificata De Nici O Valoare A Unghiului X?
Un Teren Dreptunghiular Are Perimetrul Egal Cu 448m Si Latimea Egala Cu 0,75 Din Lungime;intreg Terenul Este Acoperit De O Retea De Patrate Cu Latura De 4m.a)Af
Pe Baza Urmatoarelor Reactii Termochimice:a) NO (g) + O3(g) -> NO2(g) + O2(g) delta H1 = -199kjb) O3(g) -> 1,5 O2(g) -> Delta H2= -142 Kjc) O2(g) -&
Incerc Sa Completez Un Rebus Cu Sinonime A Cuvantului Vesel, Si Am Gasit: Amuzant, Hazliu,nostim, Ilar, Comic, Dar, Mai Am De completat Un Cuvant Care Te Termi
Raportul Catetelor Unui Triunghi Dreptunghic Este De 4 Supra 5,iar Perimetrul Este De 160.Lungimea Catetelor
Care Sunt Bolile Sistemului Digestiv?
De-abia Plecaseşi. Te-am Rugat Să Pleci. Te Urmăream De-a Lungul Molatecii Poteci, Pân-ai Pierit, La Capăt, Prin Trifoi. Nu Te-ai Uitat O Dată Înapoi! Ţi-aş Fi