RO Study
👤
Magdalife
Magdalife
28-01-2021
Informatică
a fost răspuns
dreptul de a fi ascultat
Răspuns :
Rustamlungu0
Rustamlungu0
28-01-2021
Răspuns:
eu stiu tu știu .....???????
Answer Link
Lory34582
Lory34582
28-01-2021
Eu cred ca dreptul de a fi ascultat înseamnă: Dreptul de a fi ascultat înseamnă ca ar trebuii sa ne ascultam și sa ne dam atenție reciproc ( părerea mea)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut Este Bine Daca Am Scris La Genul Dramatic La Trasaturi Prezenta Personjalor Principale Si Secundare?
Translate The Following Into English. Use Hypothetical Constructions Whenever Necessary. 1. Ana Ar Dori Sa Nu Fie Atat De Ocupata Saptamana Asta. 2. Va Trebui S
Salut ! Astăzi La Evaluarea Națională Era O Cerință "Construiti O Frază Din 2 Prop. Iar Una Sa Fie C.D Introdusă Prin Dacă"E Ok Asta ? - Știu Dacă Ma Minti.
Vom Merge La Mare Daca Vom Ajunge La Timp. Este O Propoziție Completivă Directa?
Precizează Un Motiv Pentru Care Zamfir Crede Că Sergiu Trebuie Ambiționat. Zamfir Crede Că Sergiu Trebuie Ambiționat Ca Sa Se Antreneze Pentru Cursa.E Bine ?
Simplificati Fractia 2 La N+1 • 3 La N Supra 2 La N • 3 La N+1 ; N € N*
Suma A Doua Numere Naturale Este 62 Aflati Cele Două Numere Stiind Ca Impartind Un Numar La Celalalt Obtinem Catul 4 Si Restul 7
Completivă Directă Introdusă Prin "dacă": Vezi Dacă Îmi Dă O Rezervă. Este Corectă Sau Nu..?
Va Rog Ajutați Ma !!!
Indicati Modul Si Timpul Următoarelor Verbe: A Descoperit; Sa Construiesc