RO Study
👤
Yilmazdamla535
Yilmazdamla535
28-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă vă rog! Dau coroană
Răspuns :
Nevertryagain
Nevertryagain
31-01-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
What Can/can't You Do?Explain Why! drive A Car- I Can't Drive A Car Because I'm Not 18. 1. Speak English Fluntly 2.fly 3.ride A Bike 4.swim 5.cook 6.buy A House
La Aniversarea Mea Au Participat 11 Copii [fratisi Surori].cate Fete Si Cati Baieti Au Venit,daca Fiecare Fata Vine Cu Cei Doi Frati Ai Sai,iar 3 Fete Sunt Suro
Intr-o Cofetarie Pe Un Raft Sunt 5 Oua De Ciocolata Si 2 Iepurasi , Toate Produsele Costind 45 De Lei. Pe Alt Raft Sunt 10 Oua Si 7 Iepurasi De Acelasi Fel , Ca
URGENT VA ROG ! VA IMPLOR AJUTATI-MA SI VA VOI AJUTA SI EU LA RANDUL MEU VA ROG 1. Alcatuiti Enunturi In Care Predicatul Verbal Sa Sie Exprimat Prin : a) Un Ver
Dați Exemple De Fracții Zecimale Cuprinse Între 2,4 Și 2,5
Ma Gandesc La Un Numar . Daca Scad Triplul Acestuia Din 9, Iar Rezultatul Il Impart La 2 Obtin Nr 3. Numarul La Care M-am Gandit Esteeee.......... REPEDE PLS .
Care Dintre Pronumele Studiate Pot Indeplini F . Sintactica De Complement Direct ? Exemple In Propozitii .
Dupa Ce A Cheltuit O Treime Din Suma Pe Care O Avea , Mariei I-au Mai Ramas 32 De Lei .Ce Suma A Avut Initial ?
F:R->R, F(x)=3-2x. Aflatii Coord. Punctelor De Intersectie A Graficului Functiei F Cu Axele De Coordonate.
Ce Inseamna Buturuga Mica Rastoarna Carul Mare ?