RO Study
👤
Alburalu7
Alburalu7
28-01-2021
Limba română
a fost răspuns
sens asemănător: arici
Răspuns :
Martinapaicu
Martinapaicu
28-01-2021
Răspuns:
Arici-tepi
Explicație:
am vazut-o la cineva că aveam și eu temă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
13. Diferența Dintre: A) Cel Mai Mare Număr Natural De Două Cifre Distincte Și Cel Mai Mic Număr Natural De Dors Distincte Este 28.-10.- 88........ B) Cel Mai M
5 Observă Lista De Cumpărături A Unei Gospodine, Apoi Răspunde La Întrebare: Dacă Într-o Sacoșă Încap Maximum 5 Kg, Care Este Numărul Cel Mai Mic De Sacoșe De C
5. Aria Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 2,4 Cm Și Latimea De 3,9 Cm Este Egala cu ... Cm^2
Sa Fie Corect Dau Coroană!!!
1.Prezinta Pe Acurt Momentele Textului.Introducerea:Cauza:Desfasurarea Actounii:Momentul Cel Mai Intes:Incheierea:va Rog Ex 1 Repede Dau Coroana!!!!
Transcrie Propozițiile Subordonate Din Contextul De Acum Încolo Ne Așteptăm Să Aflăm Informații Și Mai Impresionante Din Această Lume De Vatră Precum Este Astro
Pentru Calculul Unui Anumit Sir De Numere Reale, De Unde Imi Dau Seama Ca Trebuie Sa Folosesc Suma Riemann Sau Ca Ar Trebui Sa Aplic Ceva Criteriu De La Siruri
Am Nevoie De Ajutor La Aceste Exerciții!!
Ce Număr Natural Trebuie Adunat Cu 823 Pentru A Obține Un Număr De Trei Cifre Egale Câte Soluții Are Problema
Scrie Un Proverb Care Să Potrivească Temei Principale A Textului Citit, Curiozitatea.va Roggggg Ajutatima!!!!