RO Study
👤
Oanabrumar
Oanabrumar
28-01-2021
Limba română
a fost răspuns
va rogggg la ex astea
Răspuns :
BenteAdam
BenteAdam
28-01-2021
Răspuns:
Nu prea stiu exercisiul unpic este greu.
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suplementul Unghiului Cu Măsura De 78 De Grade Este Unghiul Cu Măsura De:A.160 Grade B.12 Grade C.90 Grade D.102 Gradecu Explicatie Pls.
1. Se Consideră Matricea A(a)= Unde A Este Număr Real A 4 Prima Linie,-4 A Linia 2.Arătați Că Det(A(-1))=17. B) Demonstrați Că A(2019-a) + A(2019+a)= 2 A(2019),
Buna Ziua! Cine Ma Poate Ajuta La Exercițiul 1 Subiectul III- B Și C. La B) Am Calculat Derivata Și Este 4x^2-4x-2/(2x-1)^2
2. Scrie Un Dialog Care Ar Putea Avea Loc Între Cele două Persoane Din Imagine.
2. Precizează Valorile Verbelor Subliniate: M-aş Fi Întâlnit Cu Voi, Dacă Ați Fi Dorit Acest Lucru. Nu Esti Agreat De Colegi. Aleargă Zilnic În Parc. E Soare Az
Afati Numerele Naturale Care Împărțite La 9 Dau Câtul Şi Restul Două Numere Naturale Consecutive (câtul Mai Mic Decât Restul). Va Rog Rapid! Am Nevoie De Rapun
De Ce Nu Poate Hidroliza Compusul C6H5-CO-C6H5?
4 Fie Numărul 460 978. Află Diferenta Dintre Cel Mai Mare Şi Cel Mai Mic Număr Care Se Pot Forma Folosind Toate Cifrele Numărului Menţionat, Luate O Singură Dat
5. Fie A={1;2;3} Și B = {a; B). A) Să Se Determine Mulțimea B Dacă (1; 4)€AxB Și (b; B) € BxA. Câte Soluții Sunt? B) Pentru C = {4} Să Se Scrie Elementele Produ
Intre Elementul A Si Multimea M={a, B, C} Exista Relatia De..... Si Notam....Între Mulțimile A={1,2} Si B={0,1,2,3} Exista Relatia De.... Si Notam.... Si Spunem