RO Study
👤
AndreiLemon
AndreiLemon
27-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Se considera expresia e(x)
Răspuns :
Sabrina444486
Sabrina444486
27-01-2021
Răspuns:
Sper să îți fie de folos.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut!1. Prin Expansiunea Partii De Propozitie Subliniate: Un Teatru Din Londra A Achzitionat Un Dispozitiv, Obtinem:a.subiectivab.completiva Directac.atributiv
Media Aritmetica A Trei Numere Este 120,iar Doua Dintre Ele Sunt 5 Si 7. Afla Al Treilea Numar.
Puteti Sa Ma Ajutati La O Problema La Fizica?Daca La Un Element Galvanic Se Conecteaza Un Consumator Cu Rezistenta R1=7 Ohmi, Ampermetrul Indica Intensitatea I1
Va Rog frumos Niste Citate In engleza Despre sora
Doua Din Unghiurile Unui Triunghi Au Masurile 18 Si 98 Grade.Aflati Masura Celui De Al Treilea Unghi
Se Da Un Cerc Inscris Intr-un Patrat. Cum Aflu Raza Acestuia Daca Stiu Numai Latura Patratului Care Este Egala Cu 6.
Ana Are 24 De Margele Rosii Si 27 De Margele Albe. Ea A Facut Coliere In Care A Pus Cate 8 Margele Rosii Si 9 Margele Albe. Cate Coliere A Facut Ana?
Segmentul AM Este O Înălţime A Triunghiului ascuţitunghic ABC. Aflaţi Măsurile Unghiurilor Formate De semidreapta AM Cu Laturile AB Şi AC Ale Triunghiului, Dacă
Care Cifre Sunt Intre 250 Si300 Din Fiecare Fel??
Suma A Trei Numere Este 87. Primul Este De 2 Ori Mai Mare Decat Al Doilea, Iar Al Treilea Cu 5 Mai Mic Decat Jumatatea Primului.Afla Numerele.