RO Study
👤
Haoticu
Haoticu
27-01-2021
Limba română
a fost răspuns
as avea nevoie de rima la nimic si la palat
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-01-2021
Răspuns:
nimic-cristalic
palat-plat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Da Cate Un Sinonim Pentru Urmatoarele Ortograme : Alin DEFEL Nu Este Lenes . Vecinul Meu E DE FEL Din Vrancea . DE GRABA Si-a Uitat Ghiozdanul Acasa . 2.
Care Sunt Persoanajele Principale Din Cartea "Aventurile Lui Sherlock Holmes" ?VA ROGGGG ESTE URGENT !!!!!
Dau Coroana !!!!Valoarea Morfo , F.s Si Cazul Urmatoarelor Cuv : Sase , (de) Insuccesul , Desenului , Le , Mele , (cu) O Sumedenie , I- , O Palarie , Foarte Mu
Un Text Despre O Intalnire Dintre Trei Persoane
Simplifica Fractiile Si Scrie Rez. In Fractie Ireductibila A) [tex] \frac{a87+a78}{36} [/tex] b) [tex] \frac{16 ^{10} }{4 ^{18} } [/tex] Dau Coroana
Am Nevoie Deajutor. Imi Puteti Face Si Mie Rezumatul La CALIN FILE DIN POVESTE. Dau Coronita + 10p
Suma A Doua Numere Este 2800.Dupa Ce Scad 200 Din Fiecare Numar,unul Dintre Numere Devine 1400. Care Au Fost Numerele? dau Coronita
1. Din Mulțimea A={radical Din 1,radical Din 2,radical Din 3...radical Din 100} Se Alege Un Număr. Care Este Probabilitatea De A Alege Un Nr Natural? 2.Trapezu
Determinati Nr. Minim De Cuburi ( De Aceleasi Dimensiuni ) Care Pot Intra Intr-un Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 12 Cm, 18 Cm Si 30 Cm.
Cat Face 3x La Puterea A A Ori 9