RO Study
👤
Lexi36
Lexi36
27-01-2021
Matematică
a fost răspuns
11926:18=? Vă rog descifrat.
Răspuns :
Adrian1234193
Adrian1234193
27-01-2021
Răspuns:
spor si succes..........
Answer Link
Sabrinatcaciuc34
Sabrinatcaciuc34
27-01-2021
Răspuns:
................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Spatiile Libere:.............dobindesc Hrana Din Mediul Inconjurator Pe Cind...........si O Produc De Sine Singuri..Transformarea ................ S
Determinați Mulțimile A Și B, Știind Că Îndeplinesc Simultan Conditiile: a) A Reunit Cu B={1,2,3,4} b) A Intersectat Cu B ={2,3} c) A-B={1}
Angelica Se Misca Fata De Luminita ,care, La Randul Sau ,se Misca Fata Dde Danuta .Poate Oare Angelica Sa Se Afle An Repaus Fata De Danuta?justificati Raspunsul
Va Rog Mult Rezolvati Acest Exercitiu:Intr-o Livada S-au Plantat 172 De Pomi Fructiferi:meri, Peri Si Pruni.Daca S-ar Mai Planta 3 Pruni, Atunci Numarul Merilor
Un Autoturism, Ce Se Deplaseaza Pe O Autostrada Cu Viteza De 90 Km/h, Este Franat Brusc. De Ce, Daca Asfaltul Este Uscat, Distanta Pana La Oprire Este De 54 M,
Compunere Pe Baza Proverbului "Ce-ai Invatat La Tinerete Ai Sa Stii Si La Batrinete" Imi Trebuie Urgent! Va Rog)
2 Imagini Artistice Din Poezia Iarna De Nicolae Labis
Va Rog Mult Cine A Citit Hanul Ancutei Sa Imi Spuna Rezumatul De La Primul Capitol Iapa Lui Voda.Va Rog Ajutati-ma Cat De Repede Puteti.Sa Nu Fie Scurt Rezumatu
In Germana Daca Stie Cineva Cu Se Zice CRACIUN FERICIT!!!!si La MULTI Va Rog,repede Daca Stiti!!!!!!!!!:)))))
Diferenta Masurilor A Doua Unghiuri Suplimentare Este Cu 100 De Grade Mai Mica Decit Suma Lor.Aflatii Masurile Lor VA ROG MULT IMI TREBUIE URGENT