RO Study
👤
199030
199030
27-01-2021
Matematică
a fost răspuns
3х + 6 у
Descompuneri in factori
Răspuns :
Andreea4495
Andreea4495
27-01-2021
Explicație pas cu pas:
Cred ca la asta te referi..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Poezie Cu Cuvintele Conducător Auto,pasager,centura De Siguranță,neatenție,pieton,refugiu
Forma De Dativ A Numeralului Amandoi Este Amandurora ? Sau Nu ?
Seria De Cuvinte In Care Litera G Reda Singura Sunetul G Este Va Rog Urgent Multumesc
Dau 30 Puncte + Coroana . Faceti Polisemia A 3 Substantive , Adjective Si Verbe ! Rapid Va Rog !
1)Read The Article On The Left And Chose The Corect Answers. 1.To Win The Lottery.Kelvin Needed To Match: a))three Numbers b)the Fourth,fith And Sixth Numbers.
Buna,prieteni!!Ajutati-ma Va Rog,la Acest Enunt! Scrie Ce Ai Putea Oferi,unui Prieten De Ziua Lui,stiind Ca Este Fetita,insa Nu Isi Doreste Un Telefon,nici O Ca
Buna ..am Si Eu O Tema La Matematica a) (2a+3b)totul La 2= b) (2x La A 2 + 1 )totul La 2= c) (6x La 3 Y La 2 +5 La La 2 Y)totul La 2= d) (3 2supra3+1 2supra
Lui Danut Ii Trebuie O Carte.La Cine Va Apela?Alcatuiti Doua Dialoguri Cu Doua Persoane Diferite Pe Care El Le Roaga Sa-i Imprumute Cartea.
Descazutul Este Cel Mai Mare Numar Parde 4 Cifre Diferite Care Are La Mii Cifra 8.Diferenta Este Cel Mai Mic Numar Imparde 4 Cifre Diferite Cae Are La Unitati C
Ce Sunt Crovurile ?