RO Study
👤
Tatuvladimir
Tatuvladimir
26-01-2021
Istorie
a fost răspuns
În ce an a domnit Menuromut ?
Răspuns :
Lucabarlescu
Lucabarlescu
26-01-2021
Răspuns:
851 d.Hd. sper să-ți fie de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B. Redactează O Naraţiune De 150 – 300 De Cuvinte, În Care Să Prezinți O Întâmplare Petrecută Într-o Grădină. În Compunerea Ta, Trebuie: – Să Relatezi O Întâmpl
Alcătuiti Un Minieseu Intitulat "Importanta Fotosintezei".enumerati Sase Notiuni Specifice Acestei Teme.Ma Poate Ajuta Cineva?Multumesc!
Suma A Trei Numere Este 400.Al Doilea Numar Este De 4ori Mai Mare Decât Primul Micșorat Cu 15, Iar Al Treilea Reprezinta Suma Celorlalte Doua. Afla Numerele.
Un Rezervor Plin Cu Aoa Poate Fi Golit De Un Robinet In 3h Si De Un Alt Robinet In 7h. Aflati In Cate Ore Se Va Goli Rezervorul Daca Sunt Deschise Simultan Ambe
Comentează, În Minimum 50 De Cuvinte, Versurile De Mai Jos, Evidențiind Relaţia Dintre Ideea Poetică Şi mijloacele Artistice Identificate În Text. Vreau Să Desc
Va Rog Ca La Asta Ma Blochez Mereu
Dau Corona Si 30 Puncte
Am Nevoie De Un Portret In Creion. Eu Am Facut Unul, Si Mai Am Nevoie De Inca Unul!
Propozitii Cu Caracter Istoric, Cu Urmatorii Termeni : Razboi, Tratat De Pace, Operatiune Militara, Blitzkrieg, Holocaust, Aliati, Axa Berlin - Roma- Tokyo, reg
4. The Students Have Attended On-line Classes This Month- An Action That Started In The Pastand Continues In The Present-An Action That Started In The Past,ende