RO Study
👤
Kiti
Kiti
21-04-2015
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana!!repede
9-|-|-4|×|+2
Răspuns :
Cryss1
Cryss1
21-04-2015
+9-4 x +2
5 x 2
10
asta este raspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Expresia E(x)= (xradicaldin2+1) La Patrat - (xradicaldin2+1)(xradicaldin2-1)-2xradicaldin 2 . Aratati Ca E(x)= 2
Ideei De Ce Sa Pun In Portofoliul La Engleza Clasa A 8 A Semestrul 2?...multumesc:)
Sa Fi Atipit D. Lefter Ca Vreun Sfert De Ceas Si Deodata, Se Scoala.Deodata Ce Val. Morfologica Si Ce F.s Are???
Valorificand Atent Semnificatia Conceptului De Globalizare , Explicati Afirmatia 'in Prezent Puterea Nu Mai Este Bazata In Mod Exclusiv Pe Potentialul Militar S
Am Nevoie De Ajutor, De Idei... Explica Semnificatia Secventei ,,sa Dezlegam Nodul Misterului Cu Dintii" .
REPEDE!!!Un Muncitor A Incasat O Prima Egala Cu 30 La Suta Din Salariul Sau.Stiind Ca Prima Si Salariul Fac La Un Loc 3120 De Lei, Aflati:a) Care Este Valoarea
Cate Cifre Se Folosesc In Total La Numerotarea Paginilor Unei Carti De Poezii Daca Aceasta Are 27 De Pagini?
Am Si Eu Ceva La Matematica :cum Se Schimba Catul ,daca Dempartitul Si Ampartitorul Se Maresc:a) De Accelasi Numar De Ori .b)cu Accelasi Numar?clasa A4a
2. Rusia În Anul 1914 Făcea Parte Din Alianţa Numită:a. Sfânta Alianţă b. Puterile Centrale c. Antanta3. România A Intrat în Primul Război Mondial În Anul:a. 19
Aflati Un Numar Stiind Ca Suma Dintre Sfertul Si Jumatatea Sa Este 19.