RO Study
👤
Ionutceban1999
Ionutceban1999
26-01-2021
Ed. tehnologică
a fost răspuns
spicul de griu copt este
Răspuns :
Cristian757
Cristian757
26-01-2021
Răspuns:
este un spiciu de grau copt....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
C) Raspunde La Intrebari. 1) Ce Inseamna Proprietatea Apei De A Fi Transparenta? 2) Ce Inseamna "apa Freatica"? 3) Cum Se Formuleaza Apa Minerala? 4) Cum Se Obt
7. Rezolvă Problema Următoare Printr-un Exerciţiu. 135 Kilograme De Prune Şi 234 Kilograme De Caise Au Fost Aşezate În Lădiţe De Câte 9 Kilograme. Câte Lădiţe A
Ajutați-mă O Propoziție La Engleza Despre: La Școală Avut Două Teste Grele
Imi Trebuie Vă Rog Rime La Cuvintele Colonel Telefon Și Mamă!! Vă Rooog Ajutați-mă!
Formează Propoziții În Care Cuvântul Pământ Să Fie, Pe Rând, Subiect Şi Două Părți Secundare De Propoziţie, Ce Răspund La Întrebări Diferite. DAU COROANĂ!
Va Dau Coroana Dacă Faceți Asta E Ușor 5×5+(5×5) Eu Știu Să L Fac Să Vă Dau Coroana Asa
Scrie Un Dialog De 5-6 Replici Între Ghiocel Și Raza De Soare, În Care Să Folosești Cel Puțin Trei Cuvinte Care Să Conțină Grupuri De Sunete. Sunete Sunt: Oa, U
Care Sunt Consecințele Generate De Un Conflict? *
DAU COROANA!!!!20 După Ce Vodă Promite Că-i Va Face Dreptate, Comisul Ioniță Îi Mărturisește Că Dacă Nu I-ar Fi Făcut, Nu Și-ar Fi Luat Vorba Înapoi. Ce Trăsătu
Alcatueste O Compunere De 15-20 Randuri In Care Sa Prezentati Prietenul (David). (dau Corona)