RO Study
👤
Bianca31682
Bianca31682
26-01-2021
Biologie
a fost răspuns
Ce sunt micro-organizmele?
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-01-2021
Răspuns:
Microorgaismele sunt niste forme de viata care sunt foarte mici si se vad la microscop .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poezia Ce Te Legeni Are Forma Unui Dialog Intre Codru Si Cineva Care Il Prezinta , Probabil, Pe Poet . Imaginati-vaca Altcineva , De Exemplu , Soarele Luna , U
Trei Laturi Ale Unui Patrat Au Impreuna 177cm.Cat Masoara Perimetrul ?
Plz Cat Ma Repedeo Compunere Cu Ttitlul "in Asteptarea Vacantei"plz Cat Ma Repede
Adjectiv Pentru Gangurit
Calculati Masura Arcului De Cerc Cunoscand Lungimea Sa Si Raza Cercului:a)L=10[tex] \pi [/tex];R=9b)L=20[tex] \pi [/tex];R=10c)L=10[tex] \pi \sqrt{3} [/tex];R=
Am Si Eu 3 Probleme Va Rog Ajutor:1.Un Nr Se Micsoreaza Cu 30% Din El Si Dupa Micsorare Se Obtine 9,1.Aflati Nr.2.45%din Nr Total De Elevi Sunt Baieti.Stiind Ca
Copii Se Bucura De Apropierea Vacantei.Parintii Le-au Promis Ca Vor Discuta Saptamana Viitoare Despre Programul Din Concediu.Ei Le-au Scris Bunicilor Si Le-au S
Vreau Si Eu Un Dialog Pe Tema Prieteniei.
Varsta Tatalui Si A Mamei Sunt D.P Cu Numerele 9 Si 8,iar Varsta Mamei Si A Fiului Sunt D.P Cu 4 Si 2.Aflati Varsta Fiecaruia Stiind Ca Suma Varstelor Lor Este
Un Factor Care Nu Favorizeaza Amplasarea Amenajarilor Hidroenergetice In Podisul Dobrogei.