RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-01-2021
Studii sociale
a fost răspuns
Din ce se compun alimentele
Răspuns :
Аноним
Аноним
25-01-2021
Explicație:
Se compun (cele mai multe) din apă și făină
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
<>=Va Rog Am Ogramada De Teme Și Nu Știu Ajutați-mă E Urgent!!!!
Calculati Masa Unei Lingurite De Argint Care Are Volumul De 2 Cm Cubi.Urgent
Subiectul Descrierii Pe Care O Vei Redacta Este Prima Ninsoare Din Acest An. Stabilește Pentru Cine Scrii Și De Ce Scrii. Vă Rog Dau Coroană!
1.Alcatuieste O Fraza, În Care Să Se Afle O Propozitie Principala Si Doua Propozitii Completive Directe Aflate În Raport De Coordonare. 2.Alcătuiește O Fraza In
Descoperă Verbele Discute Cu Alți Colegi Și Află Câte Verbe Au Găsit. A C Î N T A C E R I F E D E C E D E S F Ă Ș O A R Ă R I T E N C U I E T E R M E N A S E
Buna, Cine Poate Sa Imi Zică 3 Aplicatii Ale Electromagnetilor In Afara De Sonerie, Macara Si Releu Electro Magnetic
Scrieți Sub Formă Zecimală Fractiile.....
Se Consideră Triunghiul ABC De Latura BC=a , CA=b , AB=c. Arătați Că Dacă (a-b) Totul La Puterea A Doua + (b-c) Totul La Puterea A Doua + (c-a) Totul La Puterea
4 Disagree. Rewrite The Sentences With Yet.(exemplu)1. Andy Has Read This Book. Andy Hasn't Read It Yet.2. Tina And Mike Have Already Had Dinner.3. Nick Has Jus
1 Complétez Par Un Adjectif Possessif De La 2epersonne, Au Singulier.• ... Amie ....maison ....harpe... Envie • ... Aïeul • ... Harmonica• ... Arrivée• ... Venu