RO Study
👤
Zumixq
Zumixq
25-01-2021
Chimie
a fost răspuns
Aflați nr de moli și Nr de atomi din 460g de sodiu
Răspuns :
Truber
Truber
25-01-2021
Răspuns:
N=460/23
N=20 moli
Nr atomi= n x6,023 x 10^23 x 1
Nr atomi=120,46 x 10^23
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caracterizează Succint Personajul Legrand Din Povestirea Cărăbușul De Aur.
Identificaţi Seria Care Conţine Numai Neologisme:a) Teatru, Machetă, Optim, Sincer B) Bunic, Teatru, Farsă, Onest C) Poreclă, Casă, Catod, Vin D) Înălţător, Sfe
Defineşte Verbul. Prezintă Modul Indicativ, Precizând, În Enunțuri, Perfectul Simplu Și Mai Mult Ca Perfectul.
Buna! Ma Poate Ajuta Cineva Cu Rezolvarea Problemei 3902 De Pe Pbinfo? Eu Am Incercat Si Am 35 De Puncte, Limita De Timp E Buna, Dar Primesc Caught Fatal Signa
9 Arată, Prin Exemple, Deosebirile De Sens Dintre Formele De Plural Ale Cuvintelor De Mai Jos: a. Raport: b. Cămin: Va Rog
Citiți Cu Atenție Textul. Reprezentați Schematic Planul Casei. Cu Ce Este Echivalent Cuvântul Din Text În Schema Dumneavoastră?.
Calculează: D) (3xy3-6xy2-3y²): (3y²). E) (14x³y2-7x3y): (7x³y); F) (2xyz+4x2z-6xz2): (2xz). DAU COROANĂ!
Va Rog Frumos1)Alcătuiește Un Eseu Cu Tema: Popor Român -popor Romanic .Utilizează Cuvintele Și Expresiile:romanizare, Creștinism, Retragerea Aureliana ,substra
Găsește 3 Deosebiri Și 3 Asemănări Între Aceste Lucrări Muzicale: "Rapsodia Nr. 1" De George Enescu Și "Bolero" De M. Ravel
Ce Moduri Au Predicatii Nominali "este Rosie" " Sunt Mai Rezistente"? VA ROGGGG DAU COROANA!!!!!!! URGENT!!!!!!!