RO Study
👤
Flori4761
Flori4761
25-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutați ca am test acum
Răspuns :
Aarmagianu
Aarmagianu
25-01-2021
Explicație pas cu pas:
Am atasat poza cu rezolvarea pentru ex 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mihaela A Cumparat De La Un Centru Comercial 1,2 Kg Prune,de Doua Ori Mai Multe Caise Si Struguri,o Treime Din Cantitatea De Prune Si Caise La Un Loc. Calculati
Va rog Sa Ma Ajutati Cu O Poezie Despre Bujor Care Sa Rimeze Si Sa Fie Inventata De Voi URGENT
Catul Dintre Predecesorulcelui Mai Mare Nr Par Mai Mic Decat 41 Si Succesorul Celui Mai Mic Nr Par Mai Mare Decat 1 Este:
1] O Familie A Cules Intr-o Zi 26 Ladite Cu Struburi Negri Si Cu 8 Mai multe Ladite Cu Struguri Albi.18 Ladite De Struguri Negri Si 15 Ladite Cu Struguri Albi l
Care Este Răspunsul La 47•3-5•[301-(a+183)=136
La Un Spectacol Au Asistat 978 Barbati.daca Ar Mai Fi Fost 78 De Femei , Atunci numarul Femeilor Ar Fi Fostegal Cu Cel Al Baietilor .copii Auparticipat Cu 539
DACA INTR-O SALA DE CLASA SE ASEAZA CATE 3 ELEVI INTR-O BANCA , RAMAN 5 BANCI LIBERE IAR DACA SE ASEAZA CATE 2 RAMAN 5 ELEVI IN PICIOARE . CATI ELEVI SI CATE BA
//Un Mesaj Al Plantelor.FOLOSIȚI TEXTE,IMAGINI,SIMBOLURI,DESENE PENTRU A ILUSTRRA ACEST MESAJplizzz,,îmi Trebuie Urgent,,până Diseară Maxim....merci..
Compune 2 Probleme Folosind Exercitile De Mai Jos.a) 848 Kg + 130 Kg - 599 Kg ; B) 70 M -(46m +15 M)
URGENT!Buna!Ma Puteti Ajuta Cu O Compunere In Care Sa Evidentiezi Trasaturile Unui Coleg Pasionat De Lectura?