RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-01-2021
Arte
a fost răspuns
din ce culori se obtine albastru deschis
DAU CORONA
Răspuns :
TinnyRocoJr
TinnyRocoJr
24-01-2021
Răspuns:
Se obtine din
ALB SI ALBASTRU
Explicație:
SPER CA TE-AM AJUTATa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Imi Raspundeti Urgent ! Imi Trebuie Pe Azi !!! Doi Tractoristi Ara O Suprafata De 150 Hectare. Primul O Ara Singur In 15 Zile, Iar Al Doilea In 10 Zil
VA ROG SA MA AJUTATI.. 1)Complete. PRESENT CONTINOUS. She`s Abseiling.She............n`t Climbing. Alison...........writing A Book. Rick And Tara..........stay
Urgent 15 Puncte!! Un Cuvant Comun Din Aceste Cuvinte: Telescop,galaxie,Venus,stiinta.In Cuvant Este Litera M.
1. Completati Cu O Cifra,astfel Incit Numarul Obtinut Sa Fir Divizibil Cu 9: 287?2 Semnul ? E Necunoscutul. 2. Adevarat Sau Fals 3supra4<4supra3 Si Cum Ati A
Perimetrul Unui Pătrat Este 5 ,6 M. Aflați Aria Patratului
Afla Numarul Pe Care Daca-l Impartim La 3 Obtinem Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Scadem Din El 18.
Mihai A Citit O Carte De 210 Pagini In Patru Zile , Astfel : In Prima Si A Doua Zi A Citit 100 De Pagini , Iar In A Patra Zi A Citit Cu 10 Pagini Mai Mult Decat
Alcătuiți Doua Enunțuri În Care Cuvântul ,,împărăția'' Sa Fie , Pe Rand , Nume Predicativ Și Complement
Un Tren De 150 M Traversează Un Tunel Lung De 450 M, Cu Viteza De 72 Km|h. Detronați Durata Traversării Tunelului.
Rezolvati Ecuatia X(-5)+8=(x+4)(x-4)-3(-4)