RO Study
👤
Davidxx54
Davidxx54
24-01-2021
Istorie
a fost răspuns
repede pls am nevoie
Răspuns :
Cristiana2276
Cristiana2276
24-01-2021
La prima imagine este Bogdan
La a doua imagine este Mircea cel Bătrân
Și la ultima imagine este Traian
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Din Text 2substantive Comune La Genul Masculin, Nr. Singular.2adjective Care Insotesc Substantive La Genul Masculin.2 Verbe La Nr.singular Si 2 La Nr.plur
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4
Scrie Din Text 2substantive Comune La Genul Masculin, Nr. Singular.2adjective Care Insotesc Substantive La Genul Masculin.2 Verbe La Nr.singular Si 2 La Nr.plur
Buna, Ar Putea Cineva Sa Ma Ajute Cu Rezolvarile La Primul Sau La Al Doilea Subiect?
Analizați Pronumele Din Fragmentul Următor:Într-o Zi, Fetița Îl Întrebă Pe Tatăl Său:— Tata, Poți Să-mi Cumperi O Carte?— O Carte? Se Miră Acesta. Dar Televizor
Puncte) 5p 1. Numerele De Forma 4xx 5 Sunt........ 5p 2. Divizorii Numărului 24 Sunt...... 5p 3. Dacă Atunci Ab A 5 4 B 5p 4. Suplementul Unghiului Cu Măsura De
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4
Din Cate Numere Poți Scădea Cel Mai Mic Număr De Zeci Pentru Că Rezultatul Sa Fie Mai Mic Decât 15? A. 4 Nr B.5 Nr C.6 Nr D.7 Nr
Două Unghiuri Care Au Același Vârf Cu O Latură Comună Și Laturile Necomune De O Parte Și De Alta A Laturii Comune Se Numesc Unghiuri.....? Vă Rog Că Am Remedial