RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-01-2021
Engleza
a fost răspuns
va rog repede dau 5 stelute
Răspuns :
Andreeaaa113
Andreeaaa113
24-01-2021
Răspuns:
1.some
2.any
3.any
4.any
5.some
6.any
7.any
8.some
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflați Numerele Reale A Si B Care Au Suma 1 Si Produsul -12
Va Rog Sa Ma Ajutati Vu Tema La Romana.Am De Scris Valorile Morfologice La Urmatoarele Cuvinte: atunci- asa- cine- ceva- insusi- suflet- bucurie- bucuros- stral
Demonstreaza Ca Pentru Orice Valoare X Expresia E Patrat Perfect: x(x+2)([tex] X^{2} [/tex]+2x+6)+9
Alcatuieste O Compunere,avant Introducerea Următoare: E O Dimineață De Vară .carabusul S-a Trezit Cu Chef De Plimbare . Încotro So Apuce
Compune Probleme Care Sa Se Rezolve Dupa Exercitiile:20134-(1476+3524)= , 14545+(14545-9624)=
Un Patrat Si Un Dreptunghi Au Aceeasi Arie.Lungimea Dreptunghiului Este De Patru Ori Mai Mare Decat Latura Patratului Iar Latimea Este Cu 15 Cm Mai Mic Decat La
Povesti Cu Greierele Și Furnica
Gaseste Cuvinte Cu Acelasi Sens Pentru:am Venin;stralucitoare;ne Stropeste;lin;senin;iute;fin;cer
A) Daca As Avea De Doua Ori Mai Multi Bani Decat Am, As Putea Cumpara Trei Obiecte De Imbracaminte A 50 De Lei Fiecare Si O Jucarie De 10 Lei.Cati Lei Am? B) O
Va Rog Sa Ma Ajutati Vu Tema La Romana.Am De Scris Valorile Morfologice La Urmatoarele Cuvinte: atunci- asa- cine- ceva- insusi- suflet- bucurie- bucuros- stral