RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-01-2021
Engleza
a fost răspuns
ex 2 si 3va rog //////////////....
Răspuns :
Iuliapintica
Iuliapintica
24-01-2021
Răspuns:
ex 2 :
1. open
2.answer
3.post
4.share
5.delete
6.get
7.download
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Identifică, În Textul Lecției, Trei Momente Importante Din Istoria României Care Au Avut Loc În A Doua Jumătate A Secolului Al XIX-lea Şi Prima Jumătate A Se
Raspundeti La Exc3/pag69 Clasa A 4 A Stiu Ce Inseamna Doar Trebe Sa Imi Rozolvati Va Rogggg
Două Cărți De Colorat Costă Cât Un Dicționar Iar Un Caiet Costă Cu 7 RON Mai Puțin Decât O Carte Bunica A Cumpărat Pentru Nepoți Patru Dicționare Patru Cărți Și
Descrieţi Şi Prezentaţi Într-un Text Coerent O Bibliotecă Personală Şi Publică
Ex 4 Mulțumesc!!!!!!!
Alcătuiește Un Text Cu Cuvintele: Viețuitoare, Apă ,inutile ,mare, Ea ,el ,primul , Mergi, Deveni Dau Coroana Si Ma Abonez Ofer 100 De Puncte!!!!!Repe
Câți Litri De Ulei Sunt În 16 Sticle De O Jumătate De Litru? Cine Mă Ajuta Dau Coroana ( Teme De Clasa 1 )
Rezolvati Urmatoarele Inecuatii In Functia De Gradul 2 A) 2x²-3c+1 Mai Mare Sau Egal Decat 0b)2x²-2x<1/2c)x²-3x+4 Mai Mare Sau Egal Decat 3x+2d)-x²+2x> X+
Matei Are 50 De Lei, Iar Ema Are Cu 20 De Lei Mai Puțin. Câți Lei Are Ema? Câți Lei Au Împreună? ? b) Completează Exerciţiul problemei.
Trei Fracții Au Împreună O Colecție De Timbre. Câte Timbre Are Fiecare? Folosește Desenul Pentru A Exprima În Procente Apoi Ca Fracție Numărul Timbrelor De Fiec