RO Study
👤
Dumitroaecristian
Dumitroaecristian
24-01-2021
Limba română
a fost răspuns
A B va rog
dau corona
Răspuns :
Cosmi3244
Cosmi3244
24-01-2021
Răspuns:
a) Prietena mea este Mirela.
La b) nu stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text Narativ De Minium 100 De Cuvinte În Care Să Prezinți O Întâmplate Petrecută La Școală. VĂ ROG!!! REPEDE!!! DAU MULTE PUNCTE ȘI COROANĂ PT CEI CARE
IV. Precizați Câte Două Elemente Care Conferă Indiei Şi Braziliei Statutul De Puteri Regionale.va Rog Frumos
Cati Litri De Ulei Se Aflau La Început Într-un Butoi Daca Sa-u Scos Pe Rand 147 Litri,86 Litri, 215 Litri Și Au Mai Rămas 39 Litri?am Nevoie Urgent Dau Coroan
Ce Parte De Vorbire Este Cuvantul ,,mare'' In Fiecare Dintre Urmatorarele Enunturi: ,,Un Râu Se Varsă-n MARE'' ,,Delta Dunării Este Cea Mai MARE Si Mai Bine Co
Crezi Că În Zilele Noastre Se Mai Poate Călători În Timp? Motivează Răspunsul În 50 100 De Cuvinte Valorificând Textul 3.
Doi Copii Doresc Sa Foloseasca Inpreuna Un Leagan Pe Marginea Caruia Scrie Ca Greutatea Maxima Admis Este De 100 Kg Scrie Un Algoritm Care Cunoscand Greutatiile
Ești Reporter La Un Post De Radio. Ii Iei Un Interviu Lui Nică. Mai Înainte, Descrie-l Pe Invitatul Tău Ascultătorilor. Poți Înregistra Interviul, Lucrând Cu Un
Normele Nesănătoase A Elevilor
Portul Popular La Bărbați Și Femei . Tatar
5. Alcătuieşte Patru Propozitii In Care Cuvintele Repede 1p. Şi Greu Să Fie Adjective Şi Adverbe.