RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-01-2021
Matematică
a fost răspuns
8634 : ? > 8634 : ?
Răspuns :
Leruaeli
Leruaeli
23-01-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
8634 : 2 > 8634 : 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)Construiti Un Triunghi ΔABC Cu AB<AC,(AD Bisectoarea Unghiului <A SI E∈(AC)ASTFEL INCAT [AE}≡[AB].b)Demonstrati Ca DE=BDc)Daca AB=4cm,BC=5cm Si AC=6cm,a
1.Construiti Doua Exemple ,in Care Forma Te Sa Reprezinte: A.un Pronume Personal B.un Pronume Reflexiv. 2.Alegeti Raspunsul P
Aratati Ca A= -1 Este Solutie A Ecuatiei 1 + X La 2 + (1+x) Totul La 2 = -2x Raspunede-ti Cu Rezolvari Complete Va Rog
Eu Am O Minge Mare Si Rox
A)Știind Că 1+2+3+4+....+100=5050,calculati Suma 101+102+103+104+...200. b)Aflati Raportul Celor 2 Sume.
Selectati Din Urmatorul Enunt ,un Cuvat Cu Functia Sintactica De Atribut Adj. Si Unul Cu Functia Sintactica De Complement Circumstantial De Loc:"Un An De Antren
Cum Se Spune In Engleza La Propozitia:eu Merg La Piata Iar Andrei La Mare? Mii De Multumiri Cei Care M-au Ajutat!!!!!!!!!!
1.Trei Pixuri Si Doua Caiete Costa 38 Lei.Cinci Pixuri Costa Cu 20 De Lei Mai Mult Decat Un Caiet.Aflati Pretul Fiecarui Obiect. 2.Fie A(n)=n ( La Puterea
Fie Triunghiul ABC Si Un Punct M Pe Latura BC . Daca Perimetrul Triunghiului ABM Este Egal Cu 16 Cm , Perimetrul Triunghiului AMC Este Egal Cu 18 Cm , Iar Perim
Cum Pot Sa Aflu Tangenta Unui Unghi Format De O Dreapta Cu Un Plan?