RO Study
👤
Serthig
Serthig
23-01-2021
Limba română
a fost răspuns
rezolvați cele 2 ex va rog!!
Răspuns :
Adeeabrainly
Adeeabrainly
23-01-2021
Răspuns:
La ex9 nu il stiu dar la ex 1 cuvintele cu semivocale sunt:femeia,seama
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ai Aflat Din Text O Explicație Surprinzătoare Pentru Modul În Care A Apărut Floricicaalbastră. Imaginează Răspunsuri Surprinzătoare La Întrebarea Cum A Apărut F
Un Stejar, Absoarbe 127 I De Apa. Acesta Foloseste 1% Pentru Fotosinteza, In Timp Ce 99% Elimină Sub Forma De Transpiratie. Calculeaza 1. Cantitatea De Apa Fol
Transcrie Cu Litere Următoarele Numere: 14, 226, 841, 1267, 18 100. Aladin Avea Cincisprezece Ani Când A Murit Tatăl Lui. Vrăjitorul African I-a Oferit O Pungă
1. Locul În Care Găsim E-mailurile Sosite (engl.). 2. In Ea Păstrăm Adresele De Mail, Numerele De Telefon Şi Alte Date Ale cunoscuților, 3. Numele Unui Importan
Media Aritmetică A Trei Numere Este 144,iar Media Aritmetică Două Dintre Ele Este 78,5.Care Este Al Treilea Număr.... (Va Rog )
Write Down All The Foods You Eat During Oneday, Then Say Which Ones Are Healthy Andwhich Ones Are Unhealthy. Compare Your Listwith Your Classmates. Then, Design
Dau Coroana Și Multe Puncte Pt Cine Mi Le Rezolva Ca Am Uitat Cum..
Mirela A Economisit 50 De Lei. A Cumpărat Două Cărți Cu Prețul De 10 Lei Fiecare, Trei Caiete Cu Prețul De 5 Lei Fiecare Și Doua Creioane. Cât A Costat Un Creio
De Făcut 10 Prop Un Complementul Direct +de Precizat Prin Ce Parte De Vorbire Se Exprima Varogg Urgenttt!!!
Scrieţi Şi Rezolvați Ecuația:a) Din Numărul X Scădem 13 Şi Obținem -6;b) La Numărul –26 Adunăm 3x Și Obținem -5;c) Împărțim Numărul X La –8 Și Obținem 3;d) Înmu