RO Study
👤
Reludanielapanait
Reludanielapanait
22-01-2021
Latina
a fost răspuns
10 mari împarați romani
Răspuns :
Magdiii59
Magdiii59
22-01-2021
Răspuns:
Traian, Cezar, Augustus, Marcus, Octavius, Antonius, Tiberiu, Claudius, Titus, Hadrian
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
[15X(10X-11)-120]X10-125=25 CERINTA:REZOLOVATII ECUATIILE Profesoara Zice Ca-i Prin Metoda Mersului Invers Dar Nu-mi Dau Seama
Semnificația Titlului "cantec In Doi"
Mă Gândesc La Un Număr. Îl Împart La 100 Adaug Catului Cel Mai Mare Număr Format Din 3 Cifre Pare, Obțin Un Număr Egal Cu Diferența Dintre Nr Format Din 4 Cifre
Comparati: 1 La Puterea 7 Si 132 La Puterea 0 4 La Puterea 35 Si 4 La Puterea 53 9 La Puterea 100 Si 27 La Puterea 60 3 La Puterea 303 Si 4 Laputerea 202 Ajut
Ina Si Ana Au Impreuna 125 De Timbre. Ina Are Cu 5 Mai Multe Decat Dublul Nr. Timbrelor Anei. A. Cate Timbre Are Ina B. Cate Timbre Are Ana C. Cate Timbre Trebu
Va Rog Spuneti-mi Si Mie Un Substantiv Cu Grupul De Litere Ii
Realizeaza Schema Propozitiei Ea E Mama Mea Va Rog Sa Ma Ajutati Este Pe Clasa 1 Si Nu A Invatat De Subiect Si Predicat Ce Trebuie Sa Fac
A)Dintre Numerele De Mai Jos, Element Al Multimii A={x Apartine Lui N / Cu Proprietatea X Mai Mic Decat 11} Este : a=10 b=12 c=11 d=13 b)multimea B={x Apartine
Inlocuiţi Spatiull Liber Cu: Ces,ses Ou C'est 1)Elle Trempe....pieds Dans La Mer.2)....incroyable Ce Que Tu Racontes! 3)La Fille Est Allee Chercher....amis A L
Doua Propoziti Cu Cuvantul Pare Cu Sens Diterit