RO Study
👤
Horses538
Horses538
22-01-2021
Geografie
a fost răspuns
care este atmosfera chimica a
Răspuns :
Mada2021
Mada2021
22-01-2021
Răspuns:
pământului
azotul
Explicație:
sper să-ți de folos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați Maaaa Ex 23 Și 24
3a Aflați Numerele Naturale Mai Mici Decât 300 Care Se Împart Exact La 5, 6, Și 8. b Determinați Numerele Cuprinse Între 200 Și 400 Care Se Împart Exact La 10 Ş
Criteriul De Divizibilitate Cu 4 Si 25va Rog Explicați Aceste Două Criterii Separat Iar La Fiecare Puteți Și Câte Un Exemplu Ca Eu Chiar Nu Înțeleg :(((( DAU C
1. Sa Se Determine Lungimea De Unda A Undelor Electromagnetice Emise De Un post FM Care Func¸tioneaza Pe Frecven¸ta De 100 MHz. Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine
Repede Va Rogggggggg
3. . A) Calculează 24% Din 75 = B) Află X Dacă 19% Din X Este 95. C) Cât La Sută Reprezintă 36 Din 120?VA ROG FRUMOS CA IMI TREBUIE PANA MAINE E URGENT
Va Rog Ajutați-mă Ofer Coroană Pentru Seriozitate
1/√1 + 1/√2 + 1/√3 + ...... + 1/√n >√n Folosind Metoda Inducție Matematice Sa Se Demonstreze Ca Pentru Orice N€N Are Loc Egalitatea
Redactează Un Text In Care Sa Argumentezi Dacă Întâlnirea Cu O Personalitate Produce Emoție?
9) Desenează Pe Caiet, Cu Ajutorul Unui Șablon, Harta României Și Notează Pe Hartă Punctele Care Reprezintă orașele București, Iași, Galați, Botoșani, Satu Mare