RO Study
👤
Eva1511
Eva1511
22-01-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutor la punctele 2,3,4 dau coroana!!
Răspuns :
Ionasteonaevelyn2009
Ionasteonaevelyn2009
22-01-2021
Răspuns:
Sper ca te-am ajutat.La 4,consulta-te cu colegii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Împărțiți În Propoziție Frazele Următoare Și Precizați Felurile Lor: 1. Mi-ar Fi Plăcut Să Te Întreb Ceva 2. Nu Am Aflat Ce Sunt Napii Leurda Și Bortonii
Împărțiți În Propoziție Frazele Următoare Și Precizați Felurile Lor: 1. Mi-ar Fi Plăcut Să Te Întreb Ceva 2. Nu Am Aflat Ce Sunt Napii Leurda Și Bortonii
29 Pentru O Excursie La Disneyland, Laura A Economisit 4 120 Lei. Bunica Îi Oferă Încă 3 710 Lei. Din Suma Totală Cheltuie 1 700 Lei Pentru Biletele De Avion, 2
6. Adrian A Cumpărat De La Magazin Trei Pachete De Biscuiţi, Două Cutii De Bomboane Și Patru Batoane De Cereale. El A Avut 79 De Lei. Ce Sumă I-a Rămas Lui Adri
2. In Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = AC Şi BC < AB, Punctele D Si E Sunt Mijloacele Laturilor AB Şi Respectiv, AC. Mediatoarele Laturilor AC Și AB Intersect
Complet De Sentences In The Past Simple Form Of The Verbs In Exercise 2 1 The Thef Broke Into The Boot Of The Car 2 The Thef ... My Bag3 The Thef ... From Our
Complet De Sentences In The Past Simple Form Of The Verbs In Exercise 2 1 The Thef Broke Into The Boot Of The Car 2 The Thef ... My Bag3 The Thef ... From Our
Descompunând Membrul Stâng In Factori, Să Se Rezolve Ecuațiile: 1) 6x^3-x^2-486x+81=0 2) X^3+3x^2-16x+48=0 Vă Rog, Am Nevoie Urgent!
29 Pentru O Excursie La Disneyland, Laura A Economisit 4 120 Lei. Bunica Îi Oferă Încă 3 710 Lei. Din Suma Totală Cheltuie 1 700 Lei Pentru Biletele De Avion, 2