RO Study
👤
P4tr1ck
P4tr1ck
22-01-2021
Matematică
a fost răspuns
[tex] \frac{6 \sqrt{3} }{3} [/tex]
Va rog !!!!!
Răspuns :
Alexandrumihai20085
Alexandrumihai20085
22-01-2021
Răspuns:
Rezulatul este 2 radical cu 3
Answer Link
Аноним
Аноним
22-01-2021
6 radical din 3 supra 3= 2 radical din 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spunetimi Va Rog Niste Legende Scurte
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 420 M. Stiind Ca Lungimea Unei Laturi Este Mai Mica Cu 10 M Decat Lungimea Uneia Din Laturile Alaturate, Sa Se Afle Aria Dreptun
Puneti Verbele La Persoana A II PLURAL;i-AM SPUS ANEI O POVESTElE-AM DAT CAISE COAPTEnU L-AI INVITAT PE MATEI
Clasificati Materialele Electroizolante Din Punct De Vedere Al Starii De Agregare Si Dati Cate Doua Exemple Din Fiecare.
REZOLVATI URMATOARELE ECUATI IN ,,N'' : (8+3X)*14-30=1762AM NEVOIE DE AJUTOR, AJUTATIMA:(((((((((
Grupati Pe Doua Coloane Substantivele Date, In Functie De Numar:codru , Case Paduri, Caine, Vanatori
Verbe Cu Sens Opus Pentru Cuvintele:a Srange; A Iubi; A Disparea; A Termina; A Stinge; A Vinde; A Primi Si A Scoate
Transcrieti Enunturile Care Redau Intelegerea Facuta Intre Negustor Si Taran.Ocaua Lui Cuza Dupa Dumitru Almas
A Iesit Apolodor In Costum De Vantor Are Gloante Fel De FelSane Tinem Dupa ElMerge Crunt Merge Pe JosInarmat Si FuriosO Sa Fie Parca VadJale Mare Si PrapadCe A
1.Alcatuiti Portretul Candidatului Ideal Pentru Functia De Seful Clasei. 2.Mentionati Calitatiile Personale Si Morale Ale Candidatului Propus.