RO Study
👤
George37859
George37859
22-01-2021
Geografie
a fost răspuns
ajutor repede va rog
Răspuns :
Dpintilii40
Dpintilii40
22-01-2021
New York - 1:30
Rio de Janeiro - 3:30
Londra - 6:30
Cape Town : 8:30
București - 8:30
Moscova 9:30
Irkutsk 14:30
Perth 14:30
Wellington 19:30
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Relatezi Selectează Din Textul Citit Patru Cuvinte-cheie Şi Foloseşte-le Într-o Compunere În Care Să o Faptă Bunâ. In Compunerea Ta Vei Respecta Următoarele ce
Am Nevoie De O Morala Si Trei Idei Principale La Fiecare Dintre Povestile Astea URGENTTTTT!!!!!!!!!!!!
⑨Formulează Un Argument Pro Sau Contra În Raport Cu Afirmațile Date: A) Lectura Contribuie La Formarea Valorilor Pentru Cititor. B) Evenimentele Culturale Trans
(3 Puncte) A Problemele IV Şi V Scrieți Pe Fişa De Evaluare Rezolvările Complete. P) IV. În Interiorul Unui Unghi AOB Se Consideră Un Punct C, Astfel Încât Ungh
Mâine Îmi Primesc Rezultatele La Testul De La Mate (sunt Clasa A Cincea) Și Sunt Foarte Stresată, Pentru Că Am Nevoie De O Notă Bună. Ce Să Fac?
Vă Rog Urgent!!!!!!!!!
Redactează O Scrisoare În Care Să Ex În Care Să Povestești Profesoarei Tale Experiențele Din 1-4
3. Citiţi, În Perechi, Primul Alineat Al Textului Şi Rezolvați Următoarele Sarcini. A. Identificați Circumstanţialele De Scop Şi Indicaţi Partea De Vorbire Prin
6. Dintr-o Bucată De Tablă, Având Forma Unui Triunghi Echilateral Cu Latura De 8 Dm, Se Confecționează Tetraedre Regulate Cu Latura De 1 Dm. Numărul Maxim De Te
Intepretati Pe Urmatoarele Teme: Discutie Cu Tatal Tau Despre Cum Sa Faceti Curatenie In Casa, La Sfârșit De Săptămână. VA ROG, AJUTATI-MA