RO Study
👤
Biancatrifan123
Biancatrifan123
21-01-2021
Engleza
a fost răspuns
Ex 4 va rog repedeeee
Răspuns :
Flaviusanca7
Flaviusanca7
21-01-2021
Sooner
Would rather
Join
Than
Would
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Dialog In Care Sacare Sa Folosesti Cat Mai Mult Dintreortogramele Invatatesi Incercuieste-le Dinte-un,ia,i-a,i-au,iau,intr-o,intr-un,la,l-a,neam,ne-am
Write Countries And Nationalities
În 12 Vase Sunt 71 Litri De Apă. Unele Vase Au Capacitatea De 3 Litri, Iar Altele De 10 Litri. Câte Vase De 3 Litri Au Fost Folosite?
Calculeaza Al 13lea Termen Si Suma Primelor 13termene Ai Carei Progresii Geometrice Cu Primul Termen 2 Si Ratia 3trebuie Acum Rog Ajutatima
1. Donnez Le Participe Present Des Verbes Suivants: finir choisir ouvrir partir vouloir voir croire conduire poursuivre donner permettre mesurer 2. Remplace
Traduce In Romana :Le MatinJe Me ReveilleJe Me Lave Les Mains Et Le Visage Et Je Me Brodde Les DentsJe M'habilleJe Pars Pour L'ecoleA MidiJe Rentre De L'ecole J
Inr-o Livada Sunt 9 Pruni,peri De Doua Ori Mai Multi Decit Pruni Iar Meri Sunt Cu 2 Mai Multi Decit Pruni. Citi Pomi Sint In Acea Livada?
Imi Poate Spune Si Mie Cineva Cum Se Face O Scutire Scrisa. Am Absentat Din Cauza Unor Probleme De Sanatate Si Nu Am Mai Scris Una Pana Acum... P.s Sunt Clasa A
Creeaza O Poezie Cu Tema Narnia VA ROOOOG
Împărțind Un Număr Natural La Un Alt Număr Natural Obținem Cîtul 3: Să Se Afle Cele Două Numere Știind Că Suma Celor Două Numere Este 36. Discuție.