RO Study
👤
Trenauto
Trenauto
20-04-2015
Matematică
a fost răspuns
HEI brainlt va rog ajutati-ma din suflet
Răspuns :
Happiness
Happiness
20-04-2015
Consider astfel: a) [OA,[OB,[OO,[OC,[OD b)[OA, [OB, [OC, [OD, [OE, [OF. Dar nu sunt sigură, poate consulţi și pe altcineva... Eu doar am încercat să te ajut:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Calcuează Înalțimea Unui Triunghi Oarecare ABC?
Intr-o Sala De Festivitati Sunt 45 De Randuri A Cate 26 De Scaune Fiecare. Jumatate Dintre Spectatorii Veniti La Un Concert De Binefacere Au Cumparat Cate 3 Bil
O Piesa Din Fier, in Forma De Cub,cu Latura De 50 Cm Are Masa De 970 Kg.Sa Se Arate Ca Piesa Are Goluri Si Sa Se Afle Volumul Acestora.
Explica Folosirea Gerunzilui " Noi Il Speriam Sarindu-i in Spate" Si "ne Ridica In Grinda , Zicand.."
Un Paralelipiped Din Cron Are Lungimea De 0,07m, Inaltimea De 4x Mai Mare Decat Lungimea, Iar Latimea De 7x Mai Mica Decat Inaltimeacalculati Masa Lui Daca Dens
Daca Impartim Diferenta Numerelor 528 Si 179 La Suma Dintre 7 Si Un Numar Necunoscut A, Obtinem Catul 7 Si Restul 6. Afla Numarul A
Ce Tip De Rac Mai Cunoasteti Inafara De Cel De Rau?
Da-ti Sinonime Pentru Urmatoarele Cuvinte: Multitude , Des Aliments , Acceder , Les Vitrines , Des Achats
Buna ! Dati-mi Va Rog Niste Exemple De Romane,bune De Citit ! Multumesc Anticipat !
Suma A Doua Nr Este 84. Determinati Nr Stiind Ca Al Doilea E Mai Care Decat Primul De 16 Ori.....va Rog