RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-01-2021
Limba română
a fost răspuns
unde sa născut Mihai Eminescu
Răspuns :
Graty75
Graty75
21-01-2021
Răspuns:Botoșani
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Taran A Adus La Piata 345 Kg De Legume.Daca Rosiile Sunt De Trei Ori Mai Mult Decat Vinetele,iar Ardeii Cu 19 Kg Mai Putine Decat Rosiile,afla Cate Kg De Leg
Vreau Si Eu Definitiile Complete Si Corecte La Urmatoarele Materii:-romana,engleza , Germana,istorie ,mate,fizica ,biologie,muzica ,desen,tehnologie
Bunica A Cumparat 1.75 Kg Rosii,3.5 Kg Cartofi Si 3 Kg Mere.Stiind Ca 1 Kg De Rosii Costa 2,5 Lei, 1 Kg De Cartofi 1,3 Lei Si 1 Kg De Mere 3,50 Lei,aflati Ce Re
Pretul Unei Bluze Sa Redus Cu 10% ,iar Dupa Reducere Bluza Costa 162 Lei.Calculati Pretul Bluzei Inainte De Reducere.
Buna Ziua Vreau Si Eu Raspuns La Urmatoarea Propozitie. Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvantului o Ce Peisaj Frumos. Asta Este Prima Iar A Doua Este: Are un
Daca Raportul Perimetrelor A Doua Patrate Este 1,2 Calculati Raportul Ariilor Acestora.
Imi Puteti Spune Si Mie CUVINTE Cu Care Incepe Un Monolog ??? REPEDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hei! Imi Puteti Spune Si Mie Cate Mari Cu Nume De Culori Se Afla Pe Glob?
-Alcatuieste Un Enunt In Care Cuvantul "resursa" Sa Aiba Functia Sintactica De Nume Predicativ .- Precizeaza Functia Sintactica A Cuventelor Subliniate Din Secv
Studiu ,este Un Drept Sau O Obligație ?