RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-01-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog am nev de ele
Răspuns :
Gaby2345726
Gaby2345726
21-01-2021
Aceasta este rezolvarea, sper ca te am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Trunchi De Con Are Razele Egale Cu 8 Cm Și 5cm,iar Înălțimea De 4cm. Se Cere: a) Volumul Trunchiului b)lungimea Generatoarei Trunchiului Și Aria Totala A Tr
Rezolvati Dupa Exemplu ! In ENGLEZA ! {Example:Someone Gave Me A Ticket For The Match.I Was Given A Ticket For The Match} Re-write These Sentences Using A Pass
O Problema Cu Scazatorul Numerelor
10000-3657= 10000-6356= 10000-1907=
Raportul Dintre 2 Nr Este 4/7, Iar Diferența Lor Este 99. Sa Se Determine Numerele
Care Este Cauza Aderazii La ONU A Republicii Moldova?va Rog Este Urgent...
Buna! Ex 6 Si Va Rog Explicati.mi Si Mie De Ce Imi Da 3 Elevi Au Luat Nota 10,odata Ce Zice Ca Elevii Sunt Pct Alea Negre? Nu Ar Trebui Sa Fie Invers?
Doua Roti Angrenate Au 24 Respectiv 36 De Dinti.Marcând Punctul Lor Comnun La Un Moment Dat ,aflați După Cate Rotații Semnele Făcute Vor Coincide Pentru Prima D
Un Elev Cumpără 4caiete Si 3stilouri.Stiind Ca Un Caiet Cosa 1,5lei Si Un Stilou Costa 2lei,aflati Ce Rest Primește Bc Elevul,daca El Plătește Cu Doua Bancnote
Voi Avea Test La Chimie ( Am Zis Data Trecuta Ca Am Nu Ca Sunt La Ora De Chimie Sa Ca Il Dau Ora Acesta ) Si Am Si Eu Nevoie De Ajutor ......Cum Se Rezolva Aces