RO Study
👤
Dewif96689
Dewif96689
21-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgenta de aceste ex.
Răspuns :
Ioanapopeasca33
Ioanapopeasca33
21-01-2021
Răspuns:
sper ca am ajutat
aici e fiecare pb
hdhsnsnsjsh
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Din Numărul 41 Scade Produsul Numerelor 8 Şi 5. Rezolvă ,scriind Sub Forma Unui Singur Exercițiu.
DAU COROANAA!!!! rezolvati Urmatoarele Reactii Prin Algoritmul De Egalare A Reactiilor Redox KClO3-> KCl+O2 Cu+HNO3-> Cu(No3)2+NO+H2O S+H2SO4->SO2+H2O
Imi Poate Spune Cineva Dacă Am Rezolvat Bine?Fară A Salva Fișierul (asa In Mare)Măriți Poza Pt A Se Vedea Mai Bine
Câți Hectograme Are Un Quntal.
Bună Seara, As Avea Și Eu Nevoie De O Poezie Cu Tema: ,, Ce Mi-a Plăcut Și Ce Nu Mi-a Plăcut La Ora De Română" Să Aibă Cel Puțin Doua Strofe.
IV. Radu Are Mai Multe Cutii Şi De 3 Ori Mai Multe Bile Roșii Decât Bile Albe. Dacă Pune Câte 5 Bile Roșii În Fiecare Cutie, Îi Rămân 4 Bile Roșii. Dacă Ar Adău
C++ Ionel A Depus La Bancă Suma De S Lei. Dobânda Este P% Pe Lună. Ce Sumă Are Ionel După K Luni? Programul Va Citi S, P, K Şi Va Afişa Suma Cerută.
Va Implor Nu Stiu Nimic Rezolvare Completa Ajutati-ma Si Pe Mine Dau Coroana
3 Întrebări La Present Continuous (afirmativ,negativ,interogativ) În Engleză Repede Vă Rog !!!.
1. Gazul Cu Cea Mai Mare Pondere În Aerul Atmosferic Este :a. Oxigenul ,b. Azotul , C. Dioxidul De Carbon.