RO Study
👤
Anemaribiczi
Anemaribiczi
21-01-2021
Arte
a fost răspuns
Va rog ajutati-maa !!!E urgent !!
Răspuns :
Dobrinroxana5
Dobrinroxana5
27-01-2021
Răspuns:
nu stiu!!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completați Corect Propozițiile:a) Orice Număr Natural Este...b) Opusul Unui Număr Întreg Diferit De Zero Este...c) Axa Numerelor Este...
Aceste Ex Mercii Mult Chiar Imi Trebuie❤️
Lavinia ,Mihai Si Oana S Au Dus Cu Sania Pe Derdelus.Mihai S A Dat De 12 Ori, Lavinia De Mai Putine Ori Ca Mihai,iar Oana Sa Dat De Atatea Ori Cat S Au Dat Cei
In Triunghiul ABC Dreptunghic In A, AD Este Perpendiculara Pe BC, D∈BC, AB= 6 Cm Si BD= 4cm. Lungimea Ipotenuzei Este Agala Cu .... Cm. Un Triunghi Dreptunghic
Aflați Numerele X,y,z Stiind Ca Sunt Direct Proporționale Cu:a)5,3,6 Si Suma Lor Este 42b)3,4,7 Si Suma Dintre Cel Mare Si Cel Mic Este 40c)2,3,6 Si Diferenta D
2 Complete The Rules With Past Simple Or Pastcontinuous.1 We Use The ... To Describe An Action In Progressin The Past, Often Interrupted By Anotheraction.2 We U
Salut! Am Nevoie De Ajutor
Imagineaza-ti Ca Esti Un Soldat Grec Ce Va Lupta InRazboiul Peloponeziac.Prezinta-te In Scris Precizand:cun Se Numeste Cetatea In Care Locuiesti,cum Te Pregate
Rotunjeste La Zeci Si La Sute Numerele 300 447 849 211 722 614
1.Consideram Cele Sase Plane Care Contin Peretii,tavanul Si Podeaua Clasei.Care Dintre Aceste Plane Sunt Perpendiculare Pe Planul Peretelui Pe Care Este Tabla ?