RO Study
👤
Mihalachemmadalin4
Mihalachemmadalin4
20-01-2021
Matematică
a fost răspuns
cât face radical din 44
Răspuns :
Bobo559
Bobo559
21-01-2021
Răspuns:
6.63324958071
Explicație pas cu pas:
.........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7-10 Idei Principale Din Povestea "Domnul Vucea" Vă Rog Foarte Mult!!!!
Se Alchileaza 780 Kg Benzen Cu Un Amestec Gazos Ce Contine 60% Etena,procente Volumetrice Si Rezulta Un Amestec De Etilbenzen,dietilbenzen Si Trietilbenzen In R
Am Nevoie De Trei Termeni Din Familia Lexicala A Cuvantului Frunte. Este Urgent!!!!!!!!!!
Mă Poate Ajuta Cineva ??? Va Rog ......este Urgent
1.Care Este Motivul Pentru Care Antarctica Și Polul Nord Cad Sub Incidența Tuturor Fusurilor Orare?2.Câte Ore Luminează Soarele Intr-o Zi De Vară,în Antarctica?
Un Gospodar A Cules Din Gradina 420 Kg De Rosii.A Umplut 15 Ladite A Cate 12 Kg, Iar Restu Rosiilor Au Fost Puse In 8 Lazi,in Mod Egal.Cate Kg Rosii Au Fostin F
2ori(x+1)^2-3ori(x-2)ori(x+2)+5xori(x-3)-(3x-1)^2 Calculat Este: A)-5^2-5x+5 B)x^2-17x-2 C)-5x^2-11x-1 D)-5x^2-5x+13 ^ = La Puterea Vreau Rezultate Complete, In
Salutare! Imi Explica Cineva, Va Rog Mult, Concordanta Timpurilor In Limba Franceza (indicativ)? Nu Pot Sa Tocesc, As Vrea Sa O Inteleg Logic... Va Multumesc!
Numarul Planetelor , Cea Mai Mare Planeta , Cea Mai Mica Planeta , Cea Mai Calda Planeta , Cea Mai Rece Plameta . Please Dau Coroana
Alcătuiește Căte 2propozici Cu Fieecare Dintrevor Ortogramele: Ce-i ,ce-a,ce-l,i-a.