RO Study
👤
Orasanualexandra1983
Orasanualexandra1983
20-01-2021
Engleza
a fost răspuns
Va rog...............
Răspuns :
Anaamarria2005
Anaamarria2005
20-01-2021
Răspuns:
1.yourself
2.himself
3.myself
4.themselves
5.herself
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am De Facut Un Arbore Genealogic Dati-mi Idei De Ce As Putea Face Nu Banalul Copac Cu Poze Pe El
Triunghiul ABC Are AB = 13 Cm , AC = 12 Cm Si BC = 5 Cm.Atunci Masura Unghiului C Este Egala Cu... ???
Fie TriunghiulABC CU MASURA B MAI MARE DE 90 DE GRADE,AA1 Perpendicular Cu BC,CC1 Perpendicular Cu AB.Sa Se Afle Inatimea CC1 ,stiind Ca AB Egal Cu 5 Cm,BC Egal
A+b+c=649a>b De 2 Oric>a De 4 OriAflati Nr. Prin Metoda Figurativa, Cu Desen Cu Segmente
Charles Babbage (n. 26 Decembrie 1791 – D. 18 Octombrie 1871) A Fost Un Matematician Și Inginer Mecanic Englez. A Fost Cel Dintâi Care A Imaginat O Mașină De C
Intr-o Punga Sunt Bile De Trei Culori. Dintre Ele, 1/3 Sunt Rosii, 3/4 Din Rest Sunt Albe, Iar Cele 12 Ramase Sunt Negre. Cate Bile Sunt Din Fiecare Culoare
Buna Seara :) As Dori Si Eu Daca Are Cineva O Creativitate Mai Bogata :) Cine Poate Sami Creeze Niste Nume De Firme :) Pentru O Afacere La Care Voi Vinde De Tot
5 Propozitii Cu Cuvintul Pest
În Textul "În Casa Mea Bunicul Vasile Si Bunicuţa Maria Erau Pomeninţi Zilnic .... Exista Vreun Atribut Apozitional ? E URGENT !
Am De Facut La Educatie Civica Un Eseu de 1 Pagina Cu Titlul De "Utopia Mea Politica" Imi Puteti Da Niste Idei?