RO Study
👤
Snjsju8
Snjsju8
20-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog dau coroana si multe puncte ex 8
Răspuns :
Mihaibranili
Mihaibranili
20-01-2021
Răspuns:
Uite sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizați Cuvântul Stup.
Ajutați Mă Repede Vă Rog!!!! 34.calculati [-69+(-5)²-3]-[(-5)3 : (-32 +22) + 23 - 3] - (-3)² - [(-22) - (-32) – 23]; B) [-23-3+(-3)²·2]·[(-22-7): (22-3-5) -
Într-o Librărie Erau 150 De Caiete Dictando Şi De Matematică. După Ce, De Dimineață S-au Vândut Cu 16 Caiete De Matematică Mai Multe Decât Dictando, Au Rămas T
Arătați Valorile Intregi Ale Numaruluibm A Pt Care E(a) Este Inclus In Z E(x)= X+2/2x-3
Ten, Thirty, Mimenty, Dirty, Wenty 9.22. Read The Sentices. Match The M To The Night Me 0. My Sister Didress, Is In The Wordrept 6. Blip Blop & Got Obeutife
Transcrie Adverbele Din Enunțurile De Mai Jos Şi Precizează Felul Acestora Şi Funcţia Sintactică. a „Deocamdată Nu Cred Că E Vreo Primejdie." b „Înăuntru Se Afl
Rezolvați Urmă Sisteme De Ecuații ex 25
7. Rezolvă În Mulțimea Numerelor Întregi Inecuațiile: A) 1 + X < 2x - 3; B) 4x+22x-7; C) 2(2 + X)-(x-3)> -2; D) (-1)+x-3(1 + 2x)
10 Vizita La Muzeul,,Prima Școală Românească" Îi Aminteşte Au- Toarei De Un Text Literar. Dacă Ţi S-a Întâmplat Şi Ţie Ca Un Loc Să Îţi Amintească De O Carte Pe
Fiecare Plantă Din Grădina Lui Cosmin Are Câte O Floare Unele Plante Au Exact Cinci Frunze Sau Exact Două Frunze În Total Plantele Au Șase Flori Și 24 De Frunze