RO Study
👤
Vajvwsyvwjw
Vajvwsyvwjw
20-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos urgenttt !!!
Răspuns :
Aarmagianu
Aarmagianu
20-01-2021
Răspuns:
Am atasat poza cu rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Preț Unui Aparat De Fotografiat S-a Redus In Luna Martie Cu 10% Apoi În Luna Aprilie Cu Încă 5% Ajungând Astfel Să Poarte Fi Cumpărat Cu 342 De Lei .Determinaț
Accelerația Unui Mobil Este De 25 M/s2, Știind Că Timpul De Deplasare Al Mobilului A Fost De 10 Minute Care A Fost Variația Viteza ? a) 12500m/s b) 15 Km/h C)
(-7) La Puterea 3=? ; (-11) La Puterea 2=? ; (-5) La Puterea 3=? ; (-2) La Puterea 3=?
Deseneaza: Doua Drepte Paralele D1 Si D2. Dreapta D3 Perdiculara Cu D2.Cum Este Dreapta D3 Fata De Dreapta D1? Dreapta D4 Paralela Cu D3. Un Punct O Pe Dreapta
Hei Imi Trebuie La Muzica!Traduceti-mi Aceste Versuri(Sunt Din Cintecul Lui Ross Lynch)<br />Last Summer We Met.<br />We Started As Friends.<br /
Compunere Cu Cuvintele Familie, Membri, Preferinte, Obligatii, Importanta
Alcătuiți Enunțuri Corecte Cu Următorii Termeni Istorici: Economie Centralizata, Societate Ce Consum, Perioada Postbelica
Cate Sunete Si Litere Are Cuvantul Macheta?
Describe The Best Gift You Have Ever Given Someone! Write About 10 -15 Lines. Sa Fie Original!!
Scrie O Compunere Despre A. I. Cuza Care Sa Cuprinda Urmatoarele Informatii: -S A Nascut Pe 20 Martie 1820 La Braila - A Studiat La Iasi Si La Paris - Provenea