RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-01-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana va rog ex 11 e.
Răspuns :
Boiustef
Boiustef
20-01-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Succese!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Raspunde Dau Coroana Hai Repedeeee
16. Într-o Curte Sunt Păsări Și Oi. Câte Păsări Şi Câte Oi Sunt În Curte Dacă, În Total, Sunt 25 capete Şi 60 De Picioare?
Bianca Citeste O Carte De 450 De Pagini In 3 Zile In Prima Zi Citeste 2/5 Din Numarul Total De Pagini A Diua Zi Cu 42 De Pagini Mai Putin Decat In Prima Zi Iar
In Triunghiul ABC Ascuntitunghic,inaltimea AD Este Congruenta Cu BC. Daca DM Si DN Sunt Bisectoarele Unghiurilor ADB Respectiv ADC (M Apartine AB,N Apartine AC)
A) Enescu Lucra În Fiecare Zi: (4 + 4) : 4 + 4 + 10 = ore. b) Poema Română A Fost Compusă La Vârsta De 1 891-1881 = ani. c) Această Compoziţie Muzicală A Lui E
12. Identifică Toate Numerele De Trei Cifre, Care Au Cifra Sutelor 8 Şi Cifra Zecilor Cu 1 Ult Decât Cifra Sutelor. 13. Găsește Opt Numere Naturale Alcătuite Di
In Triunghiul ABC, AB=6 Cm, AC=8 Cm, A=90. a) Arătați Ca BC=10 Cm. b) Dacă D€[BC], AD Perpendicular BC Aflați Aria Triunghiului ABC Și Lungimea AD.
Precizează Conjugarea Modul Și Timpul Verbelor Predicative Din Enunțul: Am Intervenit Eu Fiindcă Îmi Dădeam Bine Seama Că În Felul Acesta Nu Voi Ajunge Nicăieri
Tema Cărții Minunea De Rj Palacio!!
8. Determinați Numărul Întreg Care Este: A) Cu -42 Mai Mic Decât Opusul Numărului Întreg 36; B) Cu 74 Mai Mic Decât Opusul Numărului Întreg 202; C) Cu -104 Mai