RO Study
👤
Alinapaun87
Alinapaun87
20-01-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutatima dau coroana la 7✅
Răspuns :
Rux60
Rux60
20-01-2021
Uitee sper ca te am ajutattt
Answer Link
Schiporluiza33
Schiporluiza33
20-01-2021
Explicație pas cu pas:
Gata team ajuatat
Sper ca tia placut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Putem Proteja Broastele?puteti Sa Si Faceti Prin Niste Desene Sau Doar Sa Scrieti Cateva Idei....va Rog Am Nevoie Urgent!!
Semnificația Titlului Schița
Entru Fiecare Dintre Imaginile Alăturate, Scrie Cátedouă Propoziții Sau Enunţuri,
Scrie Numerele Ca Suma De Produse Dintre Care Un Factor Este 10 100 1000 După Model
Suma A Trei Numere Naturale Este Egala Cu Cel Mai Mare Numar Natural Par Scris Cu Doua Cifre. Suma Primelor Doua Este Egala Cu 60 Iar Al Doilea Este Cu 18 Mai M
ABCD Paralele Convex. Aflați Măsura Unghiului A, Măsura Unghiului B, Măsura Unghiului C, Măsura Unghiului Dunghiul A=unghiul C - 2unghiul B=2*unghiul Aunghiul D
Poate Sa Mi Explice Cineva.Multumesc AnticipatCare Este Volumul Solutiei De Acid Fosforic De Concentratie 68.1 La Suta Si Densitate 1.5 G Per Ml Care Se Obtine
Va Rog Repede Dau Coroana
Cate Minute Mai Sunt Pana La Ora 12 Daca Numarul Lor Este De 4 Ori Mai Mic Decat Minutele Care Au Trecut De La Ora 9 Dimineata Pana Acum 15 Minute?
CUM SE NUMEȘTE CÂND 4 VERSURI AU ACELEAȘI SILABE??? VA ROG FRUMOS ESTE URGENT❤️❤️❤️❤️❤️