RO Study
👤
Fataaiatrista1223
Fataaiatrista1223
20-01-2021
Engleza
a fost răspuns
Va rog urgent dai coroana!!
Răspuns :
Sjhshs
Sjhshs
20-01-2021
Buna!
Raspuns:
a.Is
b.are
c.is
d.are
e.are
2.
He eats
She does
He studies
She watches
He drinks
She goes
He makes
She has
He tidies
She plays
Sper ca te am ajutat
Coronita?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
142. Scurtcircuitând Pe Rând Trei Generatoare Electrice Care Au Aceeași T.e.m., Prin Acestea Circulă Curenţi Cu Intensităţile De 8 A, 10 A Și Respectiv 12 A. Da
Din Cei 900 RON Pe Care Îi Avea Un Elev A Cumpărat Un Dicționar Cu 425 RON Și Un Album De Artă Care A Costat Cu 76 RON Mai Puțin Ca Dicționarul Câți RON I Au Ma
16.Desenează Schema Unui Circuit Electric Alcătuit Din Următoarele Elemente De Cir- cuit: Baterie Electrică, Întrerupător, Două Becuri, Conductoare De Legătură
Precizează Gradul De Comparație Rarisim
9. Privește Desenele De Mai Jos Şi Răspunde La Întrebări: Împreună Avem 26 De Ani. Eu Sunt Cu 8 Ani Mai Mare Decât Tine. A) Ce Vârstă Are Fiecare? B) Câți Ani V
(2p) (3p) 5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu *BAC 90°, AD L BC, DE BC, Iar E Şi F Sunt Mijloacele Laturilor AB, Respectiv AC
Îmi Clocotea Pe Sub Piele Şi Să Le Spun, Să Le Arăt Ce Ni Se Făcuse Mie Şi Restului Lumii, În Timp Ce Ei Admirau Apusuri Tablouri Şi Beau Ceai Lângă Râu. Uşor,
L. Bifează, În Tabelul De Mai Jos, Căsuța Potrivită Pentru A Arăta Cărui Text Îi Corespunde Fiecare Afirmaţiile Din Stânga. 1. Muzeul Este Situat În Moscova. 2.
9. A) Mulțimea Vidă Este Submulțime..... Şi Notam...... . B) Orice Mulțime Este Inclusă În Ea Însăși, Adică........ .c) Mulțimea Vidă Şi Mulțimea Însăşi Sunt...
Va Rog Ajutati-ma La Intrebarea Aceasta, Nu O Inteleg.