RO Study
👤
Biancaiulia120
Biancaiulia120
19-01-2021
Limba română
a fost răspuns
ce este complementul
Răspuns :
Salut75
Salut75
19-01-2021
definitie: Este partea secundara de propozitie care determina un verb.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Forma Mai Corecta? Bună Seara, Aș Dori Să Vă Întreb, Dacă La Examenul Dumneavoastră De Traduceri Am Luat Nota 5 Și La Celelalte Două Discipline Din M
Compuneti O Problema De Matematica Cu Cuvintele : Stanca, Pestera , Apa Si Rezolvati-o.
Salut Puteti Sami Ziceti Varog Raspunsul La Aceste Doua Ghicitori : La Deal Repede Si Fara Ocol Iar La Vale Rostogol (...) N-a Pierdut Nimic, Dar Tot Cauta-n P
Compune Doua Probleme,una De Algebra Si Una De Geometrie,folosid Reperele De Mai Jos. Algebra:
1.cum Se Rezolva 2143+1000-5666+300 2.ANA Are 9 Bile I-a Dat Prietenei Sale 2 Bile Si A Primit 5 Bile Intrebare Cate Bile A Avut ANA La Inceput? Ofer Coroana
1.1000 Dam=? M 350 Km=? M 5 Dam=? M 2.1000-456 1300-566 988-110 3.Ma Gandesc La Un Nr Il Adun Cu 1000 Si Obtin 5000 Intrebare La Ce Nr M-am Gandit? Ofer Coroana
10 Arhaisme Cu Explicatie .dau Coroana
Hey! Am Si Eu O Mica Intrebare. Ce Coditii Ar Trebui Sa Indeplineasca Profesorul Dintr-o Scoala A Viitorului?
DAU 50 DE PUNCTE CELUI MAI BUN RASPUNS !!HELP ME ! URGENT !!!! (ECUATIE DE GRADUL DOI )Sa Se Determine Valoare Extrema Si Intervalele De Monotonie Ale Functiei
In Textul ,,Cerbul De Aur'' Sunt Doua Trasaturi Specifice Basmului.Incercuieste Raspunsurile Corecte: -eroii Au Puteri Magice -prezenta Formulelor Initiale,med