RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-01-2021
Matematică
a fost răspuns
20 supra 100 ori 80???
Răspuns :
Xprthegoat
Xprthegoat
19-01-2021
Explicație pas cu pas:
20%100=0,2
0,2x80=16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Tema Poeziei (nu Poezia) Poezia(poeziile) Sunt Scrise De Mihai Eminescu •O , Ramai • Fiind Baiet , Paduri Cutreieram • Povestea Codrului
Ma Puteti Ajuta Cu Ex 7 Va Rog?
32,33,37,38 Cu Niste Explicatii La 37,38 Fiindca Am Uitat Monotonia De Clasa A 9a(fac Recapitulare).Ofer 50 De Puncte, Coroana Si Multumirile De Rigoare.
Dreptunghiul ABCD Reprezintă Sectorul, Iar MN Și NB Reprezintă Doua Alei.M Este Mijlocul Lui AD, DN =2NC, AD =100 Cm, Iar DC =150 Cm. Arată Că: A)triunghiul MNB
A) Care Este Cel Mai Mic Număr Natural De Două Cifre Care Are Cifta Unităților 6? Dar Cel Mai Mare? B) Compară Numerele Descoperite Cu Cel Mai Mic Și Cel Mai
Pe Multimea Numerelor Reale Se Defineste Legea De Compozitie X O Y= Xy + 4x + 4y + 12 a) Aratati Ca X O Y = (x + Y) (y + 4) - 4, Pt Orice Numere Reale X Si Y b)
Aflati X Pentru Care 25 Supra 2x-1 € N Aflati X € N* Pentru Care 21 Supra 2x+1. € N
Va Rog Imi Puteti Face Povestirea Pentru ''povestea Unui Om Lenes'' De Ion Creanga
Mă Gândesc La Un Număr Îl Adun Cu 11 Și Apoi Scad 41 Am Obținut 20 Care Este Numărul La Care Mam Gandit
Dreptunghiul ABCD Reprezintă Sectorul, Iar MN Și NB Reprezintă Doua Alei.M Este Mijlocul Lui AD, DN =2NC, AD =100 Cm, Iar DC =150 Cm. Arată Că: A)triunghiul MNB