RO Study
👤
Balanbeatrice100
Balanbeatrice100
18-01-2021
Istorie
a fost răspuns
E urgentttttt dau coroana
Răspuns :
Teopopa12345
Teopopa12345
18-01-2021
Eu cred ca a ajuns la aceasta concluzie pentru ca a trait pe langa ei si si a format o parere(nu stiu daca e bn
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza Un Text Argumentativ De 150-300 De Cuvinte Despre Efectele Călătoriilor Asupra Operelor Unor Scritori, Valorificând Textul Dat. VĂ ROGGG AM NEVOIE U
Completează Pe Caiet Spațiile Libere Din Următorul Text, Astfel Încât Afirmațiile Să Fie adevărate: O Rază De Lumină Ce Se Propagă Printr-un Mediu Optic, Adică
Caracterizare De Personaj Mos Califar 2 Date De Indentificare A Personajului ( Nume , Varsta , Etc) ilustrarea A Doua Mijloace De caracterizare Diferite Printr
Asemanari Si Deosebiri Intre Textul Multi Modal Si Explicativ Va Rogggdau Coroanaa!!
14 Si 16 Repede Va Roggggggg
13. În Triunghiul ABC,cu <B=40° Și <C=60°,bisectoarele Duse Din Vârfurile A,B,respectiv C Intersectează Cercul Circumscris Triunghiului În Punctele D,E,re
Ilustrați Prin Două Argumente Schimbări Intervenite În Domeniul Economic Și Cel Politică În Urma Trecerii La Capitalism Monopolis Utilizând Sursele B Și C
Transcrie Următorul Exercițiu Ritmic Pe Caiete De Muzică Trasează Barele De Măsură Și Marchează Timp Pe Accentuați
1)Din Ce Domeniu Sunt Informațiile Trasmise In Acest Articol?1 Rând.2)Cel Care A Anunțat Costul Călătoriei Este:A.ziarist.B .scriitor.C.minisrrul Transporturilo
Ma Puteti Ajuta Cat Mai Repede Va Rog!!!Fie Mulțimile R={3,14;4;-1; 21: √10) Şi I= (-3; -1; 1; 2; 3; 4). A Descrieți Printr-un Tabel Funcția I: R→ I, I(x) = [x