RO Study
👤
Afk29
Afk29
19-04-2015
Limba română
a fost răspuns
Cum este corect:
Boxeor sau Boxior?
Răspuns :
Nustiu2015
Nustiu2015
19-04-2015
boxeor :) lol
sper ca ti am fost de ajutor
Answer Link
Ggabitu34
Ggabitu34
19-04-2015
BOXERI ,BOXER........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este Corecta Forma “Creația A Cărei Versuri” Sau Altfel Ar Trebui Articulat? Va Rog, Dau Coroana
Fie ABC Un Triunghi Şi G Centrul Său De Greutate, Se Considera Punctul M Astfel Încât Vectorul MA =-2 Vectorul MC. Să Se Arate Că Dreptele GM Și BC Sunt Paralel
2p 8. Măsurând De Trei Ori Lungimea Unui Creion S-au Obţinut Valorile: 12,20 Cm; 12,10 Cm Şi 12,30 Cm. În Ce Interval se Găseşte Valoarea Exactă A Lungimii Crei
Afla Numerele De Trei Ori Mai Mari Decat 2, 5,9,1,10
Salut Am Tema An Vacanta De Iarna Sa Rezuolv Urmatuarea Iecuatie : P+p+c-2p*p-c P= Puula Si C+ Cooaie Sa Mi Le Suugi Pe Tigaie
Imaginează Ți Că Ai Participat La O Expediție Montană. Scrie O Pagină De Jurnal, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Relatezi O Întâmplare Petrecută În Timpul
Rezumat Domnul Trandafir De Mihail Sadoveanu Va Rog!!!!!!
Să Se Scrie Un Program In C Care Ține Evidența Jucăriilor Dintr-un Magazin De Jucării. Pentru Fiecare Jucărie Se Specifică În Parte: Nume, Material Și Preț. Să
6. Precizează Valoarea Morfologică A Cuvântului Subliniat În Următorul Enunt: „Unii Părinţi consideră Competitivitatea Bună Și O Încurajează". Construiește Un E
Etoda Reducerii La Unitate 1. Dacă Două Decorațiuni De Crăciun Costă 34 Lei, Aflați Suma De Bani Necesară Pentru A Cumpăra 15 Astfel De Decorațiuni. 2. Dacă 3 M